Obavijesti

Sport

Komentari 189

Krovinović: Želimo titulu! Veća je razlika, ali mi ne odustajemo

Krovinović: Želimo titulu! Veća je razlika, ali mi ne odustajemo

Ne bih rekao da spašavamo sezonu, trenutačno smo i drugi. Ne govori to nitko, ali mi smo malo više od 15 bodova od trećeg, istaknuo je Dario Melnjak koji je zaželio oporavak ozlijeđenom igraču Slavena

VIDEO

Hajduk je nakon dvije i pol godine pobijedio Slaven Belupo u Koprivnici (1-0) i 13. put izborio finale Hrvatskoga nogometnog kupa. Igrat će za osmo Rabuzinovo sunce i prvu njegovu obranu 24. svibnja protiv Šibenika na Rujevici.

- Stvarno jako teška utakmica i kao što čujete po meni, umoran sam. Malo smo sad i zapjevali u svlačionici. Mogu samo reći mojoj ekipi, trenerima, klubu i navijačima, svima jedno velko hvala i čestitke. Evo, nadam se da idemo po obranu naslova Kupa - rekao je veznjak Hajduka Filip Krovinović (27) za Novu TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hajduk 00:44

- Svi mi znamo kako je ovdje teško igrati, igrali smo ovdje zadnju utakmicu u Koprivnicu prije pauze (i remizirali 2-2, op.a.) - nastavio je.

Ugovor? Nećemo sad o tome

Ugovor mu s Hajdukom traje do ljeta iduće godine. Što dalje?

- Nećemo sad o tome, htio bih reći da sad idemo proslaviti pobjedu. Naravno, tu sam, uživam, presretan sam i to je to - rekao je Krovinović.

Iduća je sezona posljednja u aktualnom mandatu predsjednika Lukše Jakobušića. Je li to sezona u kojoj će se ravnopravno potući s Dinamom za prvenstvo? U ovoj je, pak, razlika devet bodova osam kola prije kraja.

- Normalno, svi mi želimo titulu, kako predsjednik i navijači, tako i mi igrači. Radimo na tome, bili smo blizu prošle godine. I dalje nije gotovo. OK, malo je sad veća razlika, ali mi nikad ne odustajemo. Što se tiče iduće godine, vidjet ćemo tek kad dođe iduća godina. Nije na nama, struka treba odlučiti koga treba dovesti, koga ne. Mi smo tu koji jesmo, radimo, uživamo. Živimo jedan za drugoga, vjerujem u ovu momčad, uvijek ću joj vjerovati. Zahvalan sam zbog toga do kraja - zaključio je Krova.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Melnjak: Kontrolirana utakmica s naše strane

Njegov suigrač Dario Melnjak (30) također je završio utakmicu sa zavojem oko glave nakon teškog sudara glavama s protivničkim igračem Novakom Tepšićem, koji vjerojatno ima frakturu čeone kosti.

- Lijepo je bilo pred našim navijačima koji su stvarno došli u velikom broju izboriti to finale. Vjerujem da nije lako igrati dvije godine zaredom finale i imati priliku osvojiti Kup. Mi smo dobili tu priliku, sad se dobro spremiti do te utakmice i držati dobru formu. Utakmica danas je stvarno bila kontrolirana s naše strane. Mislim da smo bili bolji unatoč Slavenu koji je bio čvrst. Na ovom terenu, mogu reći, nije nam puštao previše šansi. Ali mislim da smo u drugom poluvremenu stvarno dominirali. Žao mi je ozljede Tepšića, s kojim sam se sudario. Želio bih mu brz oporavak - kazao je Melnjak za RTL.

Jesu li u svlačionici osjećali da im je ovo utakmica u kojoj su spašavali sezonu?

- Ne bih rekao da spašavamo sezonu, trenutačno smo i drugi. Ne govori to nitko, ali mi smo malo više od 15 bodova od trećeg, tako da želimo u Kupu doći što dalje, do kraja. Želimo i u prvenstvu najbolje. Nekad rezultati ne prate želje, ali stvarno smo se stavili skupa i danas odigrali pravu mušku utakmicu - kazao je Melnjak i najavio finale sa Šibenikom:

- Nogomet je postao u zadnjih godinu, dvije jako izjednačen. Sve te, nazovimo ih, manje momčadi imaju puno dobrih pojedinaca. Mislim da će biti dobra, prava utakmica. To je finale, za jednu i drugu momčad to je utakmica sezone. Nema ljepšega u svojoj državi igrati finale Kupa. I vidimo se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'