Obavijesti

Sport

Komentari 112

Sušić zove Krstanovića u reprezentaciju, a nije ga gledao

Sušić zove Krstanovića u reprezentaciju, a nije ga gledao
1

Ma, do prije mjesec dana nisam ni čuo za Ivana Krstanovića. No rekli su mi da je dobar, čujem da briljira otkad je u Dinamu, kaže izbornik BiH Safet Sušić

VIDEO

Ako je izbornik Bilić pozvao Antu Vukušića u reprezentaciju, onda je morao i mene, komentirao je prije dva mjeseca tadašnji napadač Zagreba Ivan Krstanović.

- Imam 28 godina i ne mogu više čekati Bilićev poziv. Ako me Safet Sušić pozove da igram za BiH, odazvat ću se - dodao je 196 cm visoki napadač iz Tomislavgrada.

U međuvremenu je Zagrebov dres zamijenio Dinamovim, zabio je i dva gola u debiju protiv Neftčija, sad bi lanjski najbolji strijelac HNL-a konačno trebao i zaigrati za reprezentaciju. Ne za Hrvatsku, jer Bilićev poziv nije dočekao, nego za Bosnu i Hercegovinu.

- Tek nedavno sam čuo za Ivana Krstanovića. Na njegove kvalitete upozorio me Fahrija Dautbegović. Čujem da sad briljira u dresu Dinama - rekao je Safet Sušić, koji je na klupi BiH naslijedio Ćiru Blaževića.

Legendarni Pape planira pozvati Krstanovića u reprezentaciju iako ga dosad nijedanput nije gledao. Propustio je i njegovu veliku partiju u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

- Jednostavno nisam imao priliku vidjeti ga jer sam u Parizu. Čim se Zagrepčani vrate iz s gostovanja u Bakuu, nazvat ću ga i reći mu kako želim da zaigra za nas već protiv Grčke 10. kolovoza na sarajevskom Koševu. Nadam se da neće biti nikakvih problema. Iako ga, kako čujem, želi i hrvatski izbornik Slaven Bilić, vjerujem da je spreman igrati za BiH i da neće čekati poziv Hrvatske. Naša je prednost što ga želimo odmah - kaže Sušić.

Krstanović je već bio dobio poziv da igra za Bosnu i Hercegovinu, 2008. godine protiv Azerbajdžana. Tad je većina igrača bila u bojkotu, a Ivan se čak i pojavio na pripremama. Ipak, njegovo Posušje igralo je važnu utakmicu u prvenstvu, pa ga je ondašnji v. d. izbornika Denijal Pirić pustio. Trebao se vratiti, ali ozlijedio se u prvenstvenom derbiju. Tri godine poslije mogao bi se vratiti kao zvijezda.

U reprezentaciji BiH puno bi prije dobio priliku zaigrati

Džeko, Ibišević i Zlatan Muslimović jedine su napadačke snage Safeta Sušića. Kod Slavena Bilića konkurencija je puno jača, tu su Eduardo, Jelavić, Mandžukić, Kalinić, Petrić, oporavljeni Olić, Vukušić, Perišić... Krstanović bi puno prije dobio priliku ako bi se odazvao pozivu iz BiH.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku