Obavijesti

Sport

Komentari 26

Krstičević: Čačić me zadivio, želim mu sretan rođendan...

Krstičević: Čačić me zadivio, želim mu sretan rođendan...
1

Kad smo igrali u Milanu nije me hvatala trema i strah da ne primim pet komada, ne hvata me ni sada, najavio je Mišo Krstičević sutrašnji veliki derbi na Maksimiru

VIDEO

Trener Hajduka Mišo Krstičević zadovoljan je prezentacijom svojih igrača uoči velikog derbija u Maksimiru. U tjednu koji je prethodio derbi pobijedili su Slaven Belupo na Poljudu i prošetali se kroz Slunj u Kupu.

- Odigrali smo Kup maksimalno ozbiljno, bez obzira na razliku u kvaliteti. Kup je uvijek opasan, vidite da su neki prvoligaši ispali, a neki jedva prošli. Momci su bili maksimalno odgovorni i ja im čestitam. Nakon Kupa odradili smo regeneraciju, spremni smo za derbi u kojem želimo odigrati maksimalno odgovorno, hajdučki, napadački. Tako smo igrali i ranije, negdje smo uspjeli, negdje nismo, poput Lokomotive i Rijeke.

Dinamo ima prednost od pet bodova, pobjedom u derbiju bi se opet odlijepio.

- Mi smo odigrali jednu utakmicu manje kući nego u gostima, kod kuće smo dobili četiri i jednu remizirali. Da smo odigrali jednu više doma, imali bi vjerojatno tri boda više, a ako se uzme u obzir da je Dinamo gostovao kod Lokomotive praktično na svom terenu u Maksimiru, onda je ta razlika razumljiva. Neću reći da moramo biti prvi i da ćemo se boriti za prvo mjesto, mi znamo naše ciljeve, borit ćemo se i nitko nam ne može zabraniti da svakoga želimo pobijediti.

Problemi koje muče Dinamo Krstičevića ne zanimaju.

- Mi u to ne diramo. Želim im da ih riješe što prije. Ovo je utakmica u kojoj se sve zaboravlja, ne treba nikome posebne motivacije.

Hajduk u derbi ulazi s puno debitanata.

- Toga se plašimo cijelo vrijeme i protiv Skonta i protiv Intera. Neiskusni jesmo, zato nam se i događaju padovi u igri, jer se momci ne znaju dozirati kroz igru. To je normalno. Lopta je takva, vrati onima koji je paze i maze i koji se kroz treninge daju maksimalno. Ova momčad izvanredno trenira, nemam problema u svlačionici ni van svlačionice, s pijanstvima, izlascima... Karakterni smo, odgovorni i vrijedni i to ćemo naplatiti u budućnosti.

Svi očekuju dvoboj Sammir - Radošević na sredini terena.

- Netko će voditi računa o Sammiru jer on vodi igru Dinama, no nismo još definirali uloge.

Krstičević bi želio da pobijedi nogomet.

- Idemo odraditi mušku, tvrdu utakmicu, mi imamo milijun problema o kojima ne želim ni govoriti. Pokušat ćemo ostvariti najbolje što možemo, da se daju golovi, da se pune tribine, da ljudi imaju što vidjeti.

Snaga Dinama je u velikom broju kvalitetnih igrača.

- Uzalud je i trošiti riječi, oni imaju dvije podjednako dobre momčadi. Činjenica je da je to veliki klub. Spominjati Šimunića, Tonela, Vidu, Beqiraja, Rukavinu, Čopa, Krstanovića... Pa svaki od njih bi nama dobro došao. O manama neću, o tome ćemo nakon utakmice.

Ovo će biti Krstičeviću trenerski debi u derbiju na Maksimiru.

- Igrao sam puno derbija, nisam tremaš. Kad smo igrali u Milanu nije me hvatala trema i strah da ne primim pet komada, ne hvata me ni sada.

Njegov suparnik Ćaćić će sutra na klupi poslaviti 59. rođendan.

- Sretan mu rođendan. Zadivio me svojim nastupima, on je na pravom putu i želim mu svaku sreću – zaključio je Krstičević.

Ekskluzivno: Utakmicu možete gledati uživo na T-portalu! Detalje promotivne akcije MaxTv-a i T-portala potražite OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'