Obavijesti

Sport

Komentari 50

Hajduk je pozvao generale na utakmicu protiv Lokomotive...

Hajduk je pozvao generale na utakmicu protiv Lokomotive...
1

U ovoj sezoni smo izgubili u Zagrebu od Lokomotive, a novine su pisale na jedan način, ja sam to vidio potpuno drugačije, rekao je Hajdukov trener Mišo Krstičević

VIDEO

Lokomotiva je jedan od rijetkih prvoligaša s kojim Hajduk nema ugodna iskustva, štoviše, u tri zadnja ogleda koja su gosti iz Zagreba pobijedili, Hajduk nije postigao niti jedan gol.

- Ne bih se puno oslanjao na tradiciju i statistiku, jer znamo što je bilo na tim utakmicama. Lani sam tek preuzeo momčad, znamo kakva je bila situacija i tko je sve nastupio, poput mladih Hajdera, Vladislavića, Medaka.... U ovoj sezoni smo izgubili u Zagrebu, novine su pisale na jedan način, ja sam to vidio potpuno drugačije. Primili smo neregularan gol, imali smo stativu i par izglednih šansi koje nismo realizirali... – kaže trener Splićana Mišo Krstičević, koji unatoč svemu ipak respektira snagu Lokomotive.

- O Lokomotivi sve najbolje, postižu dobre rezultate, imaju školovane igrače koji su prošli Dinamovu školu, koji traže afirmaciju i povratak u Dinamo. No mi smo toliko toga odradili i bitno je da se igrači sjete muke i truda od početka priprema. Došli smo u situaciju da smo skoro na nivou naših navijača. Da igramo dobro i kvalitetno i da kroz dobru igru želimo ostvariti pobjedu. Nakon Dinama smo najefikasnija momčad, primili smo iza Osijeka najmanje golova i to su neki pokazatelji.

Najveća opasnost prijeti od najboljeg strijelca Lokomotive Kramarića, ali i od Trebotića, koji će imati poseban motiv jer ga je Krstičević potjerao s Poljuda.

- Ja bih pričao samo o Lokomotivi, ne bih o pojedincima, a Dinku želim sve najbolje i u karijeri i životu – pomirljiv je bio Krstičević, kome će nedostajati kartonirani Vršajević i Maglica.

- Oni će nam nedostajati, no mi imamo 18 igrača i nećemo osjetiti veliku bol zbog izostanka bilo koga – kaže Krstičević, kome ne smeta što mu je puno igrača nedostajalo zbog reprezentativnih obaveza.

- Lijepo je to, lijepo zvuči. Žao mi je naravno što oni nisu s nama, no svi koji su bili pozvani dokaz su prije svega njihovog talenta, a onda i stanja u klubu, te dobroga rada na treninzima.

Uoči press konferencije glasnogovornik Hajduka Ante Bilić otkrio je kako je Hajduk službeno poslao čestitke generalima, te je uvažavajući njihove obaveze obojicu pozvao na utakmicu na Poljudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi