Obavijesti

Sport

Komentari 33

Krstičević: Pokušat ćemo još dovesti nekog mladog igrača

Krstičević: Pokušat ćemo još dovesti nekog mladog igrača
3

Prošloga tjedna nam je nedostajalo čak 14 igrača iz raznih selekcija. Imamo loša iskustva s reprezentacijom, koja nas uvijek pomuti, kaže Hajdukov trener Krstičević

VIDEO

Na Poljudu jedan problem sustiže drugi. Plaća nema, nema ni pojačanja, trojica jako važnih igrača, Maloča, Milić i Ozobić su se ozlijedili, a izravni kandidati s kojima se Hajduk bori za drugo mjesto Split, Slaven Belupo i Rijeka su se dodatno pojačali. I premda nema previše razloga za optimizam, trener Hajduka Mišo Krstičević se ne predaje.

- Jedino u što se možemo uzdati je rad, pomoć od vanjskih faktora ne vidim. Pošteno smo radili, imamo to naše zajedništvo i ako se budemo držali zajedno, možemo ponoviti dobre rezultate iz prvog dijela sezone. Za razliku od konkurenata mi imamo svoj, specifičan put. Split, Slaven i Rijeka ulažu ogromna sredstva, a mi odgajamo naše mlade igrače i s njima pokušavamo napraviti rezultat. Mislim da se i ovakvi možemo nositi s konkurencijom. Nećemo kukati, Hajduk mora napraviti sve da osvoji Kup i zadrži drugo mjesto u prvenstvu. Imamo obavezu prema navijačima koji to od nas traže - kaže Krstičević, koji se ne boji da bi njegovi mladi igrači mogli 'poletjeti' zbog dobrih rezultata iz prvog dijela sezone.

- Bude tu sitnih problemčića, neobuzdanosti, iskakanja iz uobičajenih normi ponašanja, ali takve 'klepimo po glavi' i spustimo ih na zemlju. Napravili smo i svojevrstan kodeks ponašanja koji ćemo usvojiti sljedećeg tjedna i koji ćemo podijeliti momcima. Napravljen je po uzoru na druge europske klubove.

Krstičevića više od discipline brinu problemi vezani uz sastav. Samo je sedam dana do početka prvenstva, a Hajduk je desetkovan.

- Osim spomenute trojice, imamo dosta načetih igrača. Dosta su nas prošle godine remetile reprezentativne provjere, a prošloga tjedna nam je nedostajalo čak 14 igrača iz raznih selekcija. Imamo loša iskustva s reprezentacijom, koja nas uvijek pomuti.

Od pet prinova koje su stigle, samo je Jean Kouassi blizu početne postave.

- On se dobro uklopio i napravio iskorak, dao je naznaku da nam može pomoći. No prvenstvo je jedno, a prijateljske utakmice nešto sasvim drugo, tako da ćemo ga tek testirati. Brazilcima treba još vremena da se prilagode i shvate gdje su došli. Od njih se očekuje da budu kvalitetniji u igri, radu i ponašanju od naših momaka da bi ušli u momčad. Za sada nisu blizu momčadi - kazao je Krstičević i dodao kako mu je žao što mu klub nije osigurao zadnjeg veznog igrača, koji mu je nasušno potreban, pogotovo nakon odlaska Radoševića.

- Ne bih smio govoriti o problemima s kojima se suočavam, ali nismo doveli ono što nam je trebalo. Doveli smo nekoliko stranaca, no ako ih bude više, ugrozit ćemo projekt oslanjanja na domaće mlade igrače. Vidjet ćemo, pokušat ćemo još do kraja prijelaznog roka pronaći nekog mladog igrača iz regije, ali znate da smo u problemima, da ne možemo nikoga platiti...

Maloču čeka duža pauza

Kapetan Mario Maloča još uvijek je van stroja, nakon dva mjeseca mučenja s boli u palcu, otkriveno je kako je kost ipak pukla, te ga čeka duža pauza.

- Još uvijek radim u teretani. Malo je bolja situacija, no kost je pukla i treba čekati da zacijeli. Željan sam treninga i volio bih zaigrati što prije, no tek nakon sedmodnevne pauze mogu napraviti kontrolni pregled i vidjeti što i kako dalje. Vjerujem u momke da mogu i bez mene, ako nastave pobjeđivati onda im i ne trebam – nasmijao se kapetan.

Hajduk je omogućio svojim navijačima da po cijeni od 3 eura mogu na svojim kompjutorima odgledati sutrašnju generalku protiv Olimpije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao