Obavijesti

Sport

Komentari 47

Maminjo: S Krunom idemo do kraja, nema imperativ s Ajaxom

Maminjo: S Krunom idemo do kraja, nema imperativ s Ajaxom
2

Jurčić je sjajan i nadaren trener, nema krize koja ga može srušiti, s njim idemo do kraja, rekao je Mamić, izvršni predsjednik Dinama uoči polaska za Amsterdam

VIDEO

Negdje oko 9.30 sati dinamovci su bili nekoliko stotina metara iznad zemlje na putu prema Amsterdamu. Tamo u srijedu navečer igraju utakmicu 4. kola Lige prvaka, a protiv Ajaxa traže prve bodove, ali i prvi gol u natjecanju. Na Plesu su osim igrača bili i čelnici kluba, među njima i Zdravko Mamić. Čini se kako je njegovo povjerenje u trenera neograničeno.

- Kruno nema nikakav imperativ u Amsterdamu! On je sjajan i jako nadaren trener, nema krize koja ga može srušiti, s njim idemo do kraja. On je najčvršća karika Dinama! - rekao je odlučni izvršni predsjednik koji svejedno vjeruje u dobar ishod:

- Nama treba momčad, teško da pojedinac može pobijediti Ajax. Naravno da u dobroj igri momčadi pojedinac iskoči, kao svojedobno Šimić ili Mandžukić. Protiv Ajaxa nam treba svih 11 na visokoj razini. Uvijek smo u zemljama Beneluxa ostvarivali dobre rezultate, nadam se da će tako biti i sada. 

Da bi ostvarili dobar rezultat moramo zabiti gol, kaže Jurčić

'Modri' su prije dva tjedna od istog suparnika u Maksimiru izgubili 2-0, no nitko nije pesimističan.

- Da bi ostvarili dobar rezultat moramo zabiti gol. Svi su spremni osim Tonela, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu - kaže trener Jurčić i dodaje:

- Moramo biti strpljivi, ali i uvjereni da naš način igre može donijeti rezultate. Ako se uspijemo suprotstaviti Ajaxu u posjedu lopte, što im je glavno oružje, naše šanse rastu.

U istom tonu je i Mirko Barišić.

- Bio bi red da napokon osvojimo prve bodove, u Puli smo odigrali dobro i mislim da je to dobra formula za Ajax. Treba ponoviti takvu igru i onda se možemo nadati dobrom rezultatu - ima svoj recept predsjednik kluba. 

Nadam se da ćemo napokon zabiti gol, rekao je Vrsaljko

Šime Vrsaljko odradio je tri utakmice kazne i konačno će debitirati u Ligi prvaka.

- Spreman sam, nadam se da ćemo napokon zabiti gol i osvojiti bod, mislim da nismo bez šanse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz