Obavijesti

Sport

Komentari 50

Kruno: Uvijek me podcjenjuju, ali zato mi je uspjeh još slađi

Kruno: Uvijek me podcjenjuju, ali zato mi je uspjeh još slađi
1

Moja djeca navijaju za klub koji treniram, navijala su i za Lokomotivu. Uvijek dajem sve od sebe i zato mršavim, a to najteže pada mojim roditeljima, rekao je Jurčić...

VIDEO

24sata: Kakav Dinamo možemo očekivati protiv HJK u Helsinkiju?

HJK ulazi s puno igrača u završnicu, u napadu igra s puno dodira. Odlučit će igra u defenzivi. No Helsinki je samo stanica prema Ligi prvaka, idemo tamo riješiti prolazak. Važno je da smo prošli Neftči jer ne bismo imali popravni.

24sata: Sve Vas to, čini se, puno troši. U prošlome mandatu jako ste smršavjeli?

Bilo je to turbulentno razdoblje, takav je bio i odlazak, vrlo emotivan. Ali tako je to kad si trener Dinama. Pa nije to ribičija. Smršavio sam puno, sve me to jako potrošilo, ali izgubio sam kile i kao trener Istre i Lokomotive. Uvijek dajem sve od sebe.

24sata: Majka se najviše brine?

Djeci je drago što sam opet trener Dinama. Ona navijaju za klub koji treniram. Tako su dva mjeseca navijali za Lokomotivu. Supruga mi je velika potpora, a roditeljima to najteže pada. Ponosni su na mene i moje uspjehe, ali im nešto pada teže nego meni. Zbog njih sam tako reagirao u prvome mandatu, kad smo se onako rastali.

24sata: Može li se to ponoviti?

Promijenio sam se, ali promijenili su se i ljudi oko mene. Iako u mene u startu nemaju povjerenje, neki me podcjenjuju.

24sata: Zašto Vas podcjenjuju?

To je tako u nekih ljudi. Nekima sve ide glatko, ali nije to ništa čudno, neki su brend i u startu im je lakše. U mene nisu imali povjerenje ni kao u igrača, a ni sad kao trenera. Ja se borim i zbog toga mi je uspjeh još slađi.

24sata: Hrabrost je promijeniti formaciju?

Nije. Ja sam to dugo proučavao, a znam kakav profil igrača imam. Zato mi smeta kad me netko kritizira, a o sustavu 4-4-2 nije pročitao ni slova. A i nisam nikakav rob, uvijek možemo odigrati i prijašnji 4-2-3-1.

24sata: Bojite li se odlazaka igrača?

Ako uđemo u Ligu prvaka, onda o tome neće odlučivati ni Mamići, ni izvršni odbor, niti ja. To onda ovisi samo o igraču. Ako on čuje da se za njega nudi deset milijuna eura, onda on nije pravi na utakmici ni na treningu. Zato odlazak ovisi najviše o igraču.

24sata: Što je s Antom Rukavinom?

Drago mi je da je zabio Interu. On je odjednom nestao, a ima golem potencijal. Treba izbaciti taj potencijal, kao Beqiraj, Sammir, da ne nabrajam. Onda smo ozbiljni za Ligu prvaka. Znam kako, treningom i razgovorom.

24sata: Zbog svega toga želite angažirati i psihologa u Dinamu?

To je još daleko i sigurno će potrajati. Javio nam se dečko iz Varaždina, ali želimo razgovarati i s drugima. To želim zbog mentaliteta, a želim i što bolje uvjete u Dinamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku