Obavijesti

Sport

Komentari 43

Krunoslav Jurčić: Nikad nisam rekao da imam megamomčad

Krunoslav Jurčić: Nikad nisam rekao da imam megamomčad
1

Gledao sam Hajduk i Split, moram reći da je Fulham na višoj razini od Stokea. Spuste li 'bijeli' loptu na zemlju, imaju velike šanse, tvrdi Dinamov trener Jurčić

VIDEO

Nakon pobjede u 3. pretkolu Lige prvaka u Finskoj (2-1), Dinamo se vraća domaćim dužnostima. Na repertoaru je drugo kolo Prve HNL i - Cibalia.

- Čeka nas neugodna vinkovačka momčad kojoj je uvijek poseban motiv igrati u Maksimiru. Mi smo trenutačno u ritmu igranja svaka tri dana. Opet ću, kao protiv Intera, malo izmijeniti momčad. Ući će novih četiri-pet igrača koji nisu počeli zadnju utakmicu - otkrio je Dinamov strateg.

Progovorio je Kruno i o zdrastvenom biltenu momčadi.

- Tomečak je bolje, splasnuo mu je hematom i konkurirat će za dvoboj sa Cibalijom. Cufre ipak neće biti u kadru, on nadoknađuje zaostatak u treninzima kako bi bio spreman za uzvratnu utakmici s HJK-om - potvrdio je Jurčić.

Neizbježno pitanje bilo je i ono o prolasku u 4. pretkolo, kad se Liga prvaka već gotovo može pomirisati.

- Važna je pobjeda. Znao sam da će biti teško. Nikad nisam rekao da imam megamomčad. Krenuo sam s pretpostavkom da nemam nijednog standardnog reprezentativca. Prođemo li Helsinki čeka nas puno manji pritisak jer bismo ulaskom u 4. pretkolo ostvarili dobar dio naših ciljeva. Naravno, bila bi to i dobra podloga za ulazak u samu Ligu prvaka - istaknuo je Dinamov trener koji je pogledao i utakmice ostalih hrvatskih predstavnika u Europi.

- Gledao sam i Hajduk i Split i moram reći da je Fulham na višoj razini od Stokea. Hajdukov protivnik igra jako čudno i ako 'bijeli' nametnu naš ritam i spuste loptu na zemlju, imaju velike šanse - rekao je Jurčić.

Uskočio je sportski direktor Zoran Mamić.

- Ne treba zaboraviti čestitati Varaždinu na čudesnom rezultatu protiv Dinama u Bukureštu!

A onda je Jurčić krenuo u neočekivanom smjeru, očito pogođen kritikama zbog Dinamove igre.

- Smatram da Joseu Mourinhu Uefa treba smanjiti kaznu (danas se odlučuje o tom slučaju, nap.a.), a svima koji vole kritizirati iz fotelje poručio bih da odu na ribičiju. Tamo je mirno, gledaju u plovak, broj otkucaja srca je 60... Idealno! A nogomet je ipak nešto sasvim drugo - zaključio je Jurčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući