Obavijesti

Sport

Komentari 27

Krvnički potez Cambiassa: Giovinco je upitan za Bayern

Krvnički potez Cambiassa:  Giovinco je upitan za Bayern
2

Bojim se za nastup. Slijede mi još pregledi tijekom nedjelje i ponedjeljka, no s obzirom na bol, a trenutačno me stvarno boli, rekao je nesretni Sebastian Giovinco

VIDEO

U utorak, u 20.45 sati, će nogometaši Bayerna i Juventusa na Allianz Areni odigrati prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka.

Obje su momčadi imale odličnu najavu za taj ogled, pa je tako Bayern doslovno ponizio Hamburg na domaćem travnjaku pobijedivši 9-2, dok je Juventus slavio na San Siru i pobijedio Inter 2-1.

No, na ogledu u Milanu dogodila se nesreća za Sebastiana Giovinca, standardnog člana prve momčadi Juventusa. U samom smiraju ogleda opasno je na njega startao Esteban Cambiasso, te ga je pokosio lijevom nogom po gležnju.

Dobio je Cambiasso za taj start crveni karton, a Giovincu je ostala neizvjesnost oko nastupa u Münchenu.

- Bojim se za nastup. Slijede mi još pregledi tijekom nedjelje i ponedjeljka, no s obzirom na bol, a trenutačno me stvarno boli, imam dojam kako neću biti spreman do utorka - rekao je 26-godišnji Giovinco koji je ove sezone postigao sedam pogodaka u Seriji A.

Cambiasso se ispričao nakon utakmice

- Ne želim govoriti o incidentima i komentirati sudačke odluke. Cambiassov faul je bio grub, ali odmah nakon utakmice je otišao u Juventusovu svlačionicu ispričati se. Takve stvari se na igralištu mogu dogoditi, ali naš stav prema fair-play igri zahtijeva da se igrač ispriča – rekao je Stramaccioni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti