Obavijesti

Sport

Komentari 8

Krznar će u sastav za Varaždin gurnuti dečka koji baš puni 18

Krznar će u sastav za Varaždin gurnuti dečka koji baš puni 18

Dinamo u srijedu potpuno rasterećen dočekuje Varaždin koji se bori za ostanak. Ivan Šaranić, koji je debitirao u Kupu protiv Rudeša, bit će u sastavu, a u zadnja dva kola minutažu bi trebala dobiti još dva juniora

VIDEO

Naslov je u džepu, dobro se i proslavilo, a sad opet treba na zeleni teren odraditi preostale tri utakmice. Dinamu u goste stiže Varaždin u srijedu od 18.05. 

- Nakon neprospavane noći bacamo fokus na Varaždin, želimo i ovdje biti iznimno ozbiljni, studiozni i odigrati još jednu utakmicu. Ne bismo voljeli da sve ovo dobro što smo napravili prospemo nekim nespretnim potezima. Sigurno će biti rotacija, ali vodit ćemo brigu o tome da nam i dalje momčad bude konkurentna i da ganjamo još jednu pobjedu u hrvatskoj ligi - rekao je trener "modrih" Damir Krznar.

POGLEDAJTE VIDEO: Krznar nakon osvajanja naslova

Pokretanje videa...

Damir Krznar 09:33

Četiri momčadi bore se za ostanak, a Dinamo ne misli ići s pola gasa iako će priliku dobiti neki drugi igrači.

- Moramo biti fer, moramo uvijek dati sve od sebe. Dinamo je Dinamo i svaku utakmicu ide na pobjedu. Tako će biti i sada. I protiv Varaždina i Gorice i Šibenika, do kraja.

Otkrio je Krznar i da će u zapisniku biti Ivan Šaranić, koji u srijedu postaje punoljetan.

- Šaranić je igrao u Kupu protiv Rudeša i pružio je vrlo dobru igru. Bit će nam u kadru i sad u srijedu i nadamo se da ćemo naći prostora dati mu određenu minutažu. Nastavit ćemo isto i protiv Gorice i protiv Šibenika, pokušati promovirati i Vasilja. Za Bartola (Barišića, op.a.) neću obećati, ali Šaranić, Baturina i Vasilj su u planu, svaki u jednoj utakmici.

Varaždin se grčevito bori za ostanak, a Dinamo ga je u zadnje dvije utakmice pobijedio 4-0 i 5-0.

- Ono je bila lijepa partija, ali isto tako smo se mučili u Varaždinu u obje utakmice iako rezultatski to tako nije izgledalo. Varaždin je momčad koja se i dalje bori za ostanak, koja će gristi, dati sve od sebe. Njima predstoji teška borba i moraju dati maksimum. Mi moramo biti ozbiljni, u svakoj utakmici biti na renomeu Dinama. Vjerujem da ćemo se tako predstaviti u srijedu - zaključio je Krznar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom