Obavijesti

Sport

Komentari 3

Krznar ekspresno pronašao novi posao, preuzeo vodeći klub lige

Krznar ekspresno pronašao novi posao, preuzeo vodeći klub lige

Iz Maribora, gdje je upao u veliku krizu i ostavio momčad na četvrtom mjestu, bivši trener Dinama odlazi u lidera slovenskog prvenstva Celje nakon što je Albert Riera otišao u Bordeaux

VIDEO

Samo osam dana Damir Krznar (51) bio je na burzi nakon sporazumnog razlaza s Mariborom, a već je dobio novi posao u istoj ligi. I to ne bilo kakav, preuzima vodeću momčad slovenske lige i prošlosezonskog doprvaka Celje!

Kako je Celje ostalo bez trenera? Prije nekoliko stigao je poziv francuskog drugoligaša Bordeauxa oko angažmana njihova trenera, Španjolca Alberta Riere. On je bez puno razmišljanja to prihvatio, klubovi su se dogovorili oko odštete i Krznar je zauzeo njegovu poziciju.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Krznar napustio Dinamo

Pokretanje videa...

Krznar podnio ostavku u Dinamu VIDEO

- Pronašli smo novi posao stvarno brzo. Rekao bih, neočekivano brzo. Plan nam je bio stisnuti kočnicu, razbistriti misli, skupiti glave i vidjeti gdje i kako dalje. Ali Celje je odlična opcija za nas, to smo vidjeli sad u utakmicama u slovenskoj ligi, brzo smo se dogovorili - kazao je bivši trener Dinama za EkipuSN.

Krznar preuzima momčad koja ima pet bodova prednosti pred prvim pratiteljem Koprom uz utakmicu više, šest pred Olimpijom i devet pred Mariborom. Ima samo jedan ligaški poraz ove sezone od Aluminija, a u Europi je ispao od Maccabija iz Tel Aviva u play-offu Konferencijske lige.

'Nismo mogli odbiti poziv'

- Celje je momčad koja juriša na naslov. Kako sam rekao, poznajemo slovensku ligu i neće nam trebati puno vremena za prilagodbu. Znamo kvalitetu Celja pa je mom stručnom stožeru i meni to jako zanimljiv klub i nismo mogli odbiti poziv. Sretan sam što imamo novu momčad i nove izazove ispred nas - dodao je Krznar.

Raspored mu ide na ruku jer će debitirati 21. listopada kod fenjeraša Rogaške pa dočekati pretposljednji Domžale, a u prvoj polovici studenog ima dva vezana derbija, domaći protiv Olimpije pa gostovanje kod svog Maribora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju