Obavijesti

Sport

Komentari 81

Krznarovi klinci srušili Real! Dinamo u finalu čeka Sporting

Krznarovi klinci srušili Real! Dinamo u finalu čeka Sporting
10

Večeras ćemo proslaviti, iako sam rekao igračima odmah nakon utakmice da bez obzira na to što je ovo Real, Dinamo ne slavi ulaske u finale. Morat ćemo sačuvati slavlje za ono zadnje, rekao je Damir Krznar

VIDEO

Dok su neki dinamovci na zasluženom odmoru, a drugi na reprezentativnim zadacima, Dinamovi klinci žare i pale. Još jedna prepreka i pokorit će Al Abtal međunarodni nogometni kup, koji se održava u Saudijskoj Arabiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Veliko pojačanje na Maksimiru: Drmić je novi igrač Dinama! 00:47

Drugo izdanje juniorskog turnira pohodile su velike momčadi. Upravo je Dinamo U-19 u polufinalu srušio veliki Real Madrid nakon penala. U regularnom dijelu bilo je 3-3 (2-2 na poluvremenu), 'plavi' klinci su slavili 5-4 poslije raspucavanja.

Pogotke su postigli Bartol Barišić dva puta i Ivan Laća jednom, dok su kasnije precizni s bijele točke bili Dominik Braun, Tomislav Duvnjak, Marko Novak-Stanko, Ivan Šaranić i Bartol Barišić.

- Prije svega čestitke našim dečkima koji su se zaista junački borili. Istrčali su motivirani, natrčali su se i nadigrali Real koji je na terenu bio izuzetno dobar. Parirali smo im, bili smo mentalno jaki i praktički smo se dva puta vraćali iz minusa i stizali njihovo vodstvo. Žao mi je što kod 3-2 nismo zadržali tu našu prednost, iako sam bio uvjeren da će tako biti, ali to ne umanjuje nikako ovaj naš uspjeh. Čestitke Realu na odličnoj partiji, mogla je utakmica otići i u jednom i u drugom smjeru. Možda je ovako najpravednije, da se odlučilo na spretnost i sretnost. Mi smo u ovom trenutku bili i sretniji i spretniji - rekao je nakon velike pobjede trener juniora Damir Krznar.

S velikim zanimanjem pratit će se finale između zagrebačke i momčadi iz Portugala.

- Čeka nas još jedna teška utakmica u finalu protiv zaista vrlo dobrog Sportinga. Uspjeli smo ih malo pogledati danas, vidjeli smo prvo poluvrijeme, izuzetno su fizički jaka momčad. Težak posao je pred nama, ali o tome ćemo sutra. Večeras ćemo proslaviti, iako sam rekao igračima odmah nakon utakmice da bez obzira na to što je ovo Real, Dinamo ne slavi ulaske u finale. Morat ćemo sačuvati slavlje za ono zadnje i eventualnu pobjedu protiv Sportinga. Bit će teško, dosta smo se potrošili, ali pokušat ćemo napraviti još jednu veliku stvar za Dinamo - zaključio je Krznar.

Osim Dinama, Reala i Sportinga tu su još bili Liverpool, Atletico Madrid, Marseille, Valencia, Šahtar, Real Sociedad, Legia Varšava, Slavia Prag... Respektabilna imena klubova čiji su juniori došli pokazati kako njihovi klubovi ne trebaju brinuti za budućnost.

A od svih upravo je moćni Dinamo stigao do finala gdje će snage odmjeriti sa Sportingom, koji je s 4-0 pregazio Al-Qadsiah FC.

Dinamo je i u polufinalu tukao španjolskog velikana Valenciju pa preko 'kraljeva' stigao u šansu pokoriti arapski turnir. Već je i samo finale velik pothvat, što bi tek bilo kada bi još pao Sporting.

Finale je na rasporedu u srijedu 15. lipnja s početkom u 20:00 sati po hrvatskom vremenu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja