Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kuglanje: Hrvatska najbolja na Svjetskom prvenstvu U-23

Kuglanje: Hrvatska najbolja na Svjetskom prvenstvu U-23
1

Čak osam medalja mlađih seniora i seniorki osvojenih u Rumunjskoj odlična su najava za Pojedinačno svjetsko prvenstvo seniora koje počinje danas. Predstavljat će nas po šestero u muškoj i ženskoj konkurenciji

VIDEO

Reprezentativci Hrvatske svojim iznimnim rezultatima zasluženo su najbolja nacija Svjetskog prvenstva mlađih seniorki i seniora U23. Kući se vraćaju s 8 medalja, od toga 4 zlatne, 1 srebrna i 3 brončane.

Zadnjeg dana Svjetskog prvenstva mlađih seniora U23 u Rumunjskoj Ana Jambrović postala je svjetska prvakinja u kombinaciji i srebrna pojedinačno, a Mirna Bosak brončana u kombinaciji.

Kod mlađih seniorki pojedinačno finale bilo je više nego napeto i to do samog kraja. Svakom bačenom kuglom izmjenjivale su se cure u poretku, a koliko je bilo napeto govori i činjenica da u poretku prvih sedam igračica razlika je u svega 10 čunjeva. 

Prva je bila Slovenka Forštnarič sa 612 čunjeva, srebrna naša Ana kojoj je zlato izmaklo za samo jedan čunj, a treća Mađarica Toth sa 607 srušenih čunjeva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Anin rezultat u ekipnom dijelu natjecanja (642) zajedno s današnjim pojedinačnim (611) bilo je dovoljno da se nametne kao vodeća u kombinaciji i tako uzme zlato koje joj zasluženo pripada s ukupno 1253 srušena čunja. Brončana Mirna Bosak s rezultatom (615) iz ekipnog dijela natjecanja i današnjim pojedinačnim (604) zauzela je 3. mjesto u kombinaciji sa 1219 čunja.

Odlične su bile i ostale naše predstavnice u finalu, pa je tako  Milana Pavlic završila natjecanje na 5. mjestu (5. i u kombinaciji), a Ivana Juričić na 6. mjestu (11. u kombinaciji). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid
UOČI NASTAVKA PRVENSTVA

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Nogometaši pozitivni na korona virus nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi, kažu s Poljuda nedugo nakon što je HNS izvijestio o pozitivnim slučajevima među U-21 reprezentativcima

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...
TEK MU JE 50 GODINA

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...

Dva tjedna prije svog 50. rođendana, naš proslavljeni veslač Igor Boraska osvojio je u osmercu Mladosti zlato na prvenstvu Hrvatske. Boraska je sudionik ljetnih i zimskih OI, istrčao je maraton....
NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...
D'ANGELO RUSSELL

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...

''Kontaktirala nas je turistička agencija i pitala koju marku štapova i rukavica imamo za iznajmljivanje i možemo li rezervirati termin za četiri osobe koje bi došle odigrati partiju golfa. Nismo znali o kome je riječ...''