Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Kupili smo europsko zlato za 'siću' od 20.000 kuna...

Hrvatskom izborniku vaterpolske reprezentacije Ratku Rudiću mnogi su bili spremni platiti više. No on je želio pomoći mladoj generaciji vaterpolista

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
8 komentara

Da ga je u životu vodio novac, Ratko Rudić vjerojatno bi još i danas u širokom luku izbjegavao Hrvatsku. Barem 15 reprezentacija moglo bi ga platiti puno više nego što je dobio ovdje, ali on je neki drugi svijet.
- Ratku novac nikad nije bio najvažniji, zato i nije problem dogovoriti se s njim - rekao je predsjednik HVS-a Perica Bukić, najzaslužniji što se 2005. Rudić vratio kući.
Za samo 20.000 kuna mjesečnih primanja “kupili” smo svjetsko i europsko zlato, ali što je jednako bitno, dobili čovjeka koji će iza sebe ostaviti pregršt igrača spremnih da se i bez njega bore za najveće dosege. Jer nije on izbornik koji će se samo brinuti za to da reprezentacija dođe spremna na neko veliko natjecanje nego će svoje ime iskoristiti da bi pomogao ovom sportu gdje god može.
- Nadam se da će ovo zlato natjerati odgovorne da više ulože u ovaj sport - rekao je.
A mogao je samo uživati u zlatu. No nije on takav tip. Da jest, vjerojatno nikad i ne bi došao u Hrvatsku. Barem ne za “siću” od 20.000 kn.

Naši partneri pišu
Message