Obavijesti

Sport

Komentari 5

Kutija i spektakl na Štefanje: Branitelji naslova su rasturili

Kutija i spektakl na Štefanje: Branitelji naslova su rasturili
3

Branitelji naslova na Kutiji šibica, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, prošli su u daljnju fazu natjecanja svladavši PromotionPlay s visokih 7-1. U četvrtfinalu su i španeri iz Cvjetnog

VIDEO

Nakon što su odigrane posljednje utakmice osmine finala najpoznatijeg hrvatskog malonogometnog turnira 'Kutije šibica' poznati su svi parovi četvrtfinala koje se tradicionalno igra 26. prosinca na Štefanje u dvorani II Doma sportova.

Branitelji naslova MNK Cvjetno Poliklinika Milojević prošli su u daljnju fazu natjecanja svladavši PromotionPlay s visokih 7-1 u utakmici koju su mnogi prozivali finalom prije finala ali je Promotion Play zbog crvenih kartona ostao bez vratara i bez Antonija Franje što je protivniku uvelike olakšalo posao.

Cvjetno u četvrtfinalu ide na ekipu Quattro Leones koja je izbacila sjajnu istarsku ekipu Trumm s 5-1, dok je Tupek auto eliminirao Dimnjačarstvo Sopot te će se 26. prosinca susresti s momčadi Dribbling sport bar.

Osvajači Kutije iz 2016. godine Pizzeria stari Zagreb Borongaj lugovi bila je bolja nakon izvođenja penala od ekipe Pimonta te ide na sjajni CB Doberman a svakako će poslastica biti i susret momčadi Bigbang Cammeo Teama i ekipe Svadbeni salon Bagušić-Tropicana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici veterana između Podstrane i Ridenta o boljem su odlučivali penali nakon kojih su dalje otišli dečki iz Rijeke koje u polufinalu čeka ekipa Restoran Gladne oči. Drugi veteranski par u polufinalu su ekipe PromotionPlay i Auto klub Siget. 

U ženskom dijelu gledatelje očekuju polufinalne utakmice prošlogodišnjih osvajačica turnira SC Flegar Splat i Graničara, te Apexa i ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura dental. 

Paket ulaznica za trodnevnu završnicu moguće je kupiti po cijeni od 50 kuna na web stranici Kutije šibica te na blagajni Doma sportova dok pojedinačna ulaznica za polufinale i finale košta 10 kuna i može se kupiti samo na blagajni Doma sportova. 

RASPORED - 26. prosinca

Četvrtfinale:

  • Bigbang Cammeo Team - Svadbeni salon Bagušić-Tropicana (21.00)
  • MNK Cvjetno Poliklinika Milojević - Quattro Leones (20.00)
  • Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi - CB Dobermann (19.00)
  • Tupek Auto - Dribbling sport bar (18.00)

Veterani - polufinale

  • Rident - Restotran Gladne oči (17.00)
  • Promotionplay - Auto klub Siget (16.10)

Žene - polufinale

  • Apex - ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura dental (15.20)
  • Stomatološki centar Flegar Splat - Graničar 1 (14.30)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)