Obavijesti

Sport

Komentari 252

Messi srušio rekord G. Müllera: Betisu je zabio 86. gol u godini

Messi srušio rekord G. Müllera: Betisu je zabio 86. gol u godini
6

Lionelu Messiju trebalo je 25 minuta u utakmici protiv Betisa da skine rekord Gerda Müllera od 85 golova u godini. Zabio je Messi dva i sada je na brojci od 86 golova

VIDEO

Barcelona je u 15. kolu Primere pobijedila na gostovanju kod Betisa 2-1. Utakmica će biti upamćena po dva gola Lionela Messija, kojima je uspio srušiti 40 godina star rekord Gerda Müllera od 85 golova u jednoj kalendarskoj godini.

Messi je dva gola Betisu zabio već u prvih 25 minuta utakmice i sada je na brojci od 86 golova u ovoj kalendarskoj godini.

Prvi gol Messi je zabio u 16. minuti kada mu je Iniesta dao loptu na 20-ak metara od gola domaćina. Messi je krenuo prema kaznenom prostoru i onda opalio iskosa s lijeve strane s 14 metara u suprotni kut za 1-0.

Kod drugog gola ponovno su u glavnim ulogama bili Iniesta i Messi. Ovog je puta Iniesta petom asistirao Messiju, koji je s 15-ak metara lijevo iskosa pogodio za 2-0.

Betis je smanjio u 39. minuti kada je Castro izbio sam pred Valdesa i pogodio za 2-1.

U drugom su poluvremenu u dva navrata domaći pogodili okvir gola nakon izvedenih kornera španjolskog reprezentativca Beñata. Točnije, prvi je put vratnicu Valdesova gola u gužvi pogodio jedan njegov suigrač, dok je nešto kasnije, u 80. minuti, ljevonogim udarcem gredu uzdrmao Alex Pozuelo.

Tri minute kasnije dva su puta okvir gola domaćeg vratara u jedinoj pravoj prilici u drugom poluvremenu pogodili igrači Barcelone. Najprije Messi - nakon obrane Adriana - stativu, a potom Jordi Alba prečku.

Barca je tako došla do 14. pobjede u sezoni te je s 43 boda vodeća momčad Primere. Imaju šest bodova prednosti ispred Atletica, te 11 bodova više od Reala. Betis je na petom mjestu s 25 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 252
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom