Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ladić: Dinamo je već pokazao da ovakve utakmice zna dobiti

Ladić: Dinamo je već pokazao da ovakve utakmice zna dobiti
1

Novi pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, Dražen Ladić, u razgovoru za Večernji list najavio je vatreni derbi na Poljudu te rekao kako Dinamo ima veći igrački potencijal, no i da atmosfera oko kluba nije sjajna

VIDEO

Legenda Dinama i reprezentacije, a danas pomoćnik izbornika Vatrenih Dražen Ladić jako dobro zna što 'modre' danas čeka na Poljudu. Napaljeni Hajduk, puni Poljud i neizvjesnost u prvenstvu čine sve preduvjete da danas od 17:00 sati gledamo sjajan derbi.

- Obje su momčadi pod pritiscima, iako je moj dojam da, bez obzira na sve, na ozračje oko kluba, oko rezultata, Dinamo ima veći igrački potencijal. Uz to, već je nekoliko puta pokazao da s takvim stvarima zna izaći na kraj, da te važne utakmice zna dobiti ili izvući povoljan rezultat. Pa bilo to u drugoj ili 92. minuti - rekao je Ladić u razgovoru za Večernji list.

Iako je igrački gledano za Ladića Dinamo u prednosti, uteg 'modrima' može biti raspoloženje oko kluba koje je negativno već godinama.

- U ovom trenutku atmosfera oko Dinama nije sjajna i plavima je to dijelom otegotna okolnost, ali kad istrčite pred onaj auditorij na Poljudu, pojave se svi preduvjeti da daš sve od sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Bitka za titulu: Željko Kopić po prvi put pred krcatim Poljudom
Bitka za titulu: Željko Kopić po prvi put pred krcatim Poljudom

Na klupu Dinama nedavno je stigao njegov bivši suigrač iz reprezentacije, Nikola Jurčević.

- Trener Dinama nije lako biti, to se već godinama pokazuje. Jer, u Dinamu nisi samo trener. No, Jurčević to zna. Uostalom, bio je trener plavih prije 15-ak godina, prošao je sve to i znao što sve taj posao nosi, tako da je svjesno ušao u njega. A na kraju gledat će se rezultat - zaključio je Ladić.

Cijeli razgovor s legendom hrvatskog nogometa pročitajte na stranicama Večernjeg lista.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu