Obavijesti

Sport

Komentari 0

Lakić: Navijačima za kraj želim pokloniti jako dobru utakmicu

Lakić: Navijačima za kraj želim pokloniti jako dobru utakmicu
1

Hrvatski nogometaš Srđan Lakić dao je intervju za službene internetske stranice svog Kaiserslauterna, kluba kojeg će na kraju sezone napustiti i prijeći u Wolfsburg

VIDEO

Otisnut će se Srđan Lakić u Wolfsburg kojem se još jednom predstavio na najbolji mogući način, golom u utakmici tih klubova u sklopu 33. kola u subotu.

- Nije to jednostavna situacija. Želim uvijek pobjeđivati na travnjaku, dati svoj maksimum i pomoći momčadi za koju igram. S druge strane je bio Wolfsburg koji je u teškom položaju, a moj im je gol postojeće stanje dodatno otežao, no vjerujem da su dosta jaki da zadrže prvoligaški status.

U Kaiserslauternu je Lakić proveo tri godine.

- To je klub velike tradicije koji mi je tada nudio perspektivu. U sezoni prije no što sam ja došao klub je izbjegao ispadanje u treću ligu i bio je u teškoj situaciji. Drago mi je da sam tada došao. Kod potpisivanja ugovora imao sam dobar osjećaj i on me u tri godine provedene ovdje nije niti u jednom trenutku napustio. Rado se sjećam onoga što je bilo.

Zabio je hrvatski napadač dosta golova od koje neke posebno pamti.

- Dva neću tako brzo zaboraviti. Prvi je pobjednički iz prošle sezone za 2-1 kod Bielefelda koji nam je gotovo pa sigurno osigurao dolazak u Bundesligu, a drugi iz ove sezone. Bio je to moj prvi bundesligaški gol, izjednačujući protiv Kölna. 

Ulazak u Bundesligu prošle sezone najveći je uspjeh kluba, grada i navijača. 

- To se osjetilo i to se ne zaboravlja. Vidjeli smo mnoge dobre utakmice na Betzenbergu, kako u drugoj tako i u prvoj ligi. Nerado bih izdvojio individualne utakmice. Najljepše je uvijek bilo to što smo mogli slaviti s našim navijačima - rekao je Lakić koji će u sljedećem kolu odigrati posljednju utakmicu za Kaiserslautern kod kuće.

- Želim pobjedu, to je jedino što želim. Hoću odigrati još jednu dobru utakmicu, svima nam je želja sezonu zaključiti na jednak način kakva je ona cijela - uspješno. Mislim da smo spremni navijačima za kraj pokloniti dobru utakmicu - zaključio je Lakić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...