Obavijesti

Sport

Komentari 8

Laljak: Mi nemamo ulagače, a Petrović odlazi zbog rezultata

Laljak: Mi nemamo ulagače, a Petrović odlazi zbog rezultata
3

Ma kakve su to gluposti, Velibor Kvrgić nije niti ušao u klub. On je nogometni menadžer s kojim Inter surađuje na sportskom planu, a za svoje usluge bude plaćen ili neplaćen, ovisno o tome koliko imamo novca

VIDEO

Problemi s korona virusom nadvili su se i nad hrvatske nogometne prvoligaše koji muku muče s financijskim poslovanjem. A neki klubovi u ovo vrijeme mijenjaju i svoje trenere. Nenad Bjelica mogao bi do kraja sljedečeg tjedna postati 'bivši', a to je u četvrtak u Zaprešiću postao Željko Petrović (54).

Pokretanje videa...

01:27

Crnogorski stručnjak nije u Zaprešić donio 'dovoljno pozitive', na klupi Intera odradio je tek sedam utakmica, upisao po jednu pobjedu, remi i pet uzastopnih poraza. Dovoljno da mu u klubu, kako kažu zbog slabih rezultata, 'okrenu leđa'.

- Što se dogodilo? Samo jedna najnormalnija situacija u ovim nenormalnim okolnostima. Napravili smo sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim trenerom Željkom Petrovićem iz jednog jedinog razloga. Mi smo bili katastrofalni u sportskom rezultatu, a klub u svim drugim segmentima funkcionira bolje nego inače. Bez problema smo dobili i licenciju za Prvu HNL, ali smo posljednji na prvoligaškoj ljestvici i tu smo morali reagirati - kaže direktor kluba Branko Laljak, pa dodaje:

- Mi smo izgubili od Varaždina i Slaven Belupa od kojih imamo puno bolje momčadi. Pa tko je za to kriv? Ja kao direktor ili trener koji vodi, trenira i priprema momčad? 

Rijeka: HNK Rijeka i NK Inter Zaprešić u 7. kolu Prve HNL

Znači, nema priče u tome kako se menadžer Velibor Kvrgić sa svojim ljudima povlači iz kluba?

- Ma kakve su to gluposti, Velibor Kvrgić nije niti ušao u klub. On je nogometni menadžer s kojim Inter surađuje na sportskom planu, a za svoje usluge bude plaćen ili neplaćen, ovisno o tome koliko imamo novca. Tko će biti novi trener? Ljudi, sretan vam Uskrs, a pitanje novog trenera Intera u vrijeme kada se ništa ne radi i kada je cijeli sport stao doista nije toliko bitno.

Branko Laljak je nastavio...

- Ma meni je danas bitno da klub preživi, pa i da treneri u omladinskoj školi dobiju minimalce. Mi smo se već prije 10-ak dana prijavili Zavodu za zapošljavanje, nismo čekali odluku Državnog ureda za sport, koji je na koncu potvrdio i izgurao ovu priču o pomoći sportskim klubovima. Nama će to biti velika pomoć, 'poguranac' za privremeno preživljavanje - završio je Branko Laljak.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani