Obavijesti

Sport

Komentari 10

Lampard: Ivanović je sjajan, zabija poput pravog napadača

Lampard: Ivanović je sjajan, zabija poput pravog napadača
1

Dokazali smo da smo momčad kad je bilo najpotrebnije. Pokazali smo koliko Chelsea zapravo vrijedi, rekao je strijelac drugog gola Londončana John Terry

VIDEO

Predvođeni svojim veteranima, nogometaši Chelseaja uspjeli su nadoknaditi zaostatak 3-1 iz prve utakmice, te su u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Napolija na Stamford Bridgeu slavili u produžecima s 4-1.

Didier Drogba je zabio prvi i namjestio četvrti gol. Još dvojica Chelseajevih starosjedioca su također bili strijelci, John Terry glavom i Frank Lampard iz penala, kojeg je iznudio Branislav Ivanović. Upravo je srpski branič bio strijelac gola za 4-1, koji je odveo ''plave bluze'' među osam najboljih. Pohvalio ga je nakon utakmice Frank Lampard.

- Nevjerojatno je kako Ivanović koristi te šanse, poput pravog napadača. Zaslužio je zabiti taj gol, bio je fantastičan večeras. Načinom na koji je odigrao utakmicu bio je simbol odlučnosti koju smo pokazali – rekao je Lampard, te dodao:

- Jako smo sretni što u šeširu za ždrijeb u petak. Večeras ćemo uživati u ovoj pobjedi, a onda čekati sljedećeg suparnika. Ako ćemo igrati s ovakvom željom i kvalitetom, sa svima se možemo nositi. Pokazali smo veliku želju i borbeni duh, kako bi se održali u ovome natjecanju. Ovo je teška sezona za nas, ali predstave poput ove mogu preokrenuti stvari u našu korist.

Roberto Di Matteo, privremeni menadžer do kraja sezone, dobio je i treću uzastopnu utakmicu otkad je naslijedio smijenjenog trenera Andrea Villas-Boasa.

- Bila je ovo fantastična utakmica. Vjerujem da je bila izvrsna i za gledanje. Znali smo da moramo napraviti puno toga ako želimo dalje. Cijela momčad je odigrala izvanrednu utakmicu – rekao je Di Matteo.

Terry: Dokazali smo da smo momčad kad je bilo najpotrebnije

Strijelac drugog Chelseajevog gola John Terry nije skrivao oduševljenje nakon utakmice.

- Dokazali smo da smo momčad kad je bilo najpotrebnije. Pokazali smo želju te koliko Chelsea zapravo vrijedi. Bili smo vrlo dobri, otporni u obrani i opasni u napadu. Borili smo se do kraja - rekao je Terry i dodao:

- Kao igrači možemo se jedino držati zajedno i pobjeđivati u sljedećim utakmicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz