Obavijesti

Sport

Komentari 55

Laporta ima plan za ostanak Messija: Želi mu dovesti i kuma

Laporta ima plan za ostanak Messija: Želi mu dovesti i kuma

Barca je navodno zainteresirana za usluge napadača Manchester Cityja kojemu aktualni ugovor ističe na kraju sezonu, ali još uvijek nije dogovorio produljenje istog. Aguero i Messi su najbolji prijatelji i kumovi

VIDEO

Svi sa članskom iskaznicom Barcelone starijom od dvije godine mogli su sudjelovati u izboru za novog predsjednika Barcelone, a odlučili su se za Joana Laportu koji je već 'gospodario' katalonskim divom od 2003. do 2010.

Pokretanje videa...

02:12

U njegovom prvom mandatu Barca je osvojila dvije Lige prvaka, četiri La Lige, španjolski Kup, tri španjolska Superkupa, Svjetsko klupsko prvenstvo te Uefin superkup.

Laporta novi predsjednik Barce! Izazvao zabunu na ulici: 'Nazovi me kad ćeš napuniti 18 godina'
Laporta novi predsjednik Barce! Izazvao zabunu na ulici: 'Nazovi me kad ćeš  napuniti 18 godina'

Laporta je na predstavljanju zahvalio momčadi, upravi te svima koji su omogućili izbore, a dvije je osobe posebno izdvojio kao ključne za njegovu kampanju - Johan Cruyff i Leo Messi (33).

FC Barcelona elects Joan Laporta as new club president

- Sigurno da nam je Johan puno pomogao. Inspirirao nas je na neke odluke koje smo morali donijeti. Ova kandidatura je 'krujfovska' - rekao je Laporta, a onda se okrenuo nogometašu koji je obilježio eru modernog nogometa:

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

- Na današnji dan prije 20 godina dječak imena Leo Messi debitirao je za Barcinu mladu momčad i vidjeti kapetana kako glasa, najboljeg u povijesti i na svijetu..., koji je došao sa sinom i sudjelovao u ovome, to je primjer onog čega zagovaramo. Leo voli Barcelonu. Ovo je značajno za nas i nadam se da će ga ohrabriti na ostanak u klubu.

Mundo Deportivo piše da Laporta ima i drugi 'as u rukavu' kako nagovoriti Argentinca na ostanak u Barci, a to je udruživanje sa sunarodnjakom, velikim prijateljem i kumom Sergijom Aguerom (32).

GES / Football / World Cup 2018 / Argentina - Iceland, Match 7, 16.06.2018

Barca je navodno zainteresirana za usluge napadača Manchester Cityja kojemu aktualni ugovor ističe na kraju sezonu, ali još uvijek nije dogovorio produljenje istog.

Podsjetimo, Messi je nebrojeno puta ponovio da će za svoju odluku pričekati kraj sezone. Manchester City je, kao i oduvijek, zainteresiran za Messija pa možda dođe i do neke razmjene.

FILE PHOTO: Manchester City v FC Barcelona - UEFA Champions League Group Stage - Group C
Direktor Seville napao Messija: Uvijek ste pobjeđivali uz suce
Direktor Seville napao Messija: Uvijek ste pobjeđivali uz suce
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani