Sport

Komentari 55

Laporta ima plan za ostanak Messija: Želi mu dovesti i kuma

Laporta ima plan za ostanak Messija: Želi mu dovesti i kuma

Barca je navodno zainteresirana za usluge napadača Manchester Cityja kojemu aktualni ugovor ističe na kraju sezonu, ali još uvijek nije dogovorio produljenje istog. Aguero i Messi su najbolji prijatelji i kumovi

Svi sa članskom iskaznicom Barcelone starijom od dvije godine mogli su sudjelovati u izboru za novog predsjednika Barcelone, a odlučili su se za Joana Laportu koji je već 'gospodario' katalonskim divom od 2003. do 2010.

U njegovom prvom mandatu Barca je osvojila dvije Lige prvaka, četiri La Lige, španjolski Kup, tri španjolska Superkupa, Svjetsko klupsko prvenstvo te Uefin superkup.

Laporta je na predstavljanju zahvalio momčadi, upravi te svima koji su omogućili izbore, a dvije je osobe posebno izdvojio kao ključne za njegovu kampanju - Johan Cruyff i Leo Messi (33).

FC Barcelona elects Joan Laporta as new club president

- Sigurno da nam je Johan puno pomogao. Inspirirao nas je na neke odluke koje smo morali donijeti. Ova kandidatura je 'krujfovska' - rekao je Laporta, a onda se okrenuo nogometašu koji je obilježio eru modernog nogometa:

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

- Na današnji dan prije 20 godina dječak imena Leo Messi debitirao je za Barcinu mladu momčad i vidjeti kapetana kako glasa, najboljeg u povijesti i na svijetu..., koji je došao sa sinom i sudjelovao u ovome, to je primjer onog čega zagovaramo. Leo voli Barcelonu. Ovo je značajno za nas i nadam se da će ga ohrabriti na ostanak u klubu.

Mundo Deportivo piše da Laporta ima i drugi 'as u rukavu' kako nagovoriti Argentinca na ostanak u Barci, a to je udruživanje sa sunarodnjakom, velikim prijateljem i kumom Sergijom Aguerom (32).

GES / Football / World Cup 2018 / Argentina - Iceland, Match 7, 16.06.2018

Barca je navodno zainteresirana za usluge napadača Manchester Cityja kojemu aktualni ugovor ističe na kraju sezonu, ali još uvijek nije dogovorio produljenje istog.

Podsjetimo, Messi je nebrojeno puta ponovio da će za svoju odluku pričekati kraj sezone. Manchester City je, kao i oduvijek, zainteresiran za Messija pa možda dođe i do neke razmjene.

FILE PHOTO: Manchester City v FC Barcelona - UEFA Champions League Group Stage - Group C

Najčitaniji članci