Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Last dance' je predzadnji ples. Zadnji će biti kad Jordan umre

'Last dance' je predzadnji ples. Zadnji će biti kad Jordan umre
1

Jordan ludio jer Kukoč talent koji mu je Bog dao ne razvija koliko Jordan smatra da treba. A u stvarnom posljednjem plesu možda vidimo i neke cenzurirane dijelove iz ovog dokumentarca

VIDEO

Naravno da je Kukoč u dokumentarcu o Jordanu dobio minimalnu minutažu. Nije svrha filma bila osvojiti naslov, nego okrenuti još jednu rundu na svemu na što se Jordan ikad potpisao. Zato nije bilo za očekivati da će Kukoč u filmu dobiti ulogu koju je imao na parketu.

FILE PHOTO: Bulls Jordan And Lakers Bryant in NBA All Star Game in New York

Ništa osobno, samo posao. Što god i iz bilo kojeg razloga rekli ili prešutjeli, svi likovi filma znaju koliko je Kukoč vrijedio Bullsima. Vrijedio je sasvim dovoljno da Krause zamoli Jacksona da ga nazove, da mu kaže koliko ga želi. Jackson nazove, Kukoč ne dođe. Dođe malo kasnije. Pippen je mogao šiziti do neba. Džabe. Vrijedio je sasvim dovoljno da je, čuo sam iz prve ruke, Jordan ludio jer Kukoč talent koji mu je Bog dao ne razvija koliko Jordan smatra da treba. I mogao je šiziti koliko hoće, Kukoč je odlučio koliko će gasa dati.

U doba najveće slave Jordan je, reče menadžer agencije koja ga je zastupala, uprihodio milijun dolara za pravo da proizvođač pahuljica na ambalažu stavi njegov potpis. U to se doba "potpisao" na toliko proizvoda raznih industrija, da je svakim novim ugovorom više neka kompanija jačala Jordana, nego što je on povećevao prodaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sad su mnogi iz biznisa dobili u ruke karte koje bi grijeh bio ne odigrati. Od fotke s koje su Kukoča izbrisali, do minutaže svih sporednih likova, sve je bilo u funkciji okretanja predzadnje runde biznisa na Jordanu. Kao što je Legenda o jeseni napisana i režirana da se lova okrene na Bradu Pittu, kao što su neki faulovi na Jordanu svirani, a neki koje je on napravio nisu jer je trebalo zaraditi lovu, tako je sad u ime love trebalo faulirati nekoliko ljudi, pa i Kukoča.

Last Dance je bio predzadnji ples. Vjerojatno. Zadnji ide nakon što Jordan umre. Broj pretraga na Googleu nadmašit će zanimanje ovih nekoliko tjedana. Mediji su izvijestili koliko je porasla cijena kojih artikala. Gledajući Pawn Stars naučili smo da cijena memorabilija naraste nakon što umru ljudi koji ih stvaraju. Nakon Jordanove smrti možda dobijemo i necenzurirani dokumentarac. U njemu možda budu i minute snimljene, a izostavljene iz predzadnjeg plesa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu