Obavijesti

Sport

Komentari 8

Lazarov: Červar? Tek kada ode, shvatit ćemo koga smo imali...

Lazarov: Červar? Tek kada ode, shvatit ćemo koga smo imali...
1

Červar je veliki vizionar, pun ideja, jako inovativan i strpljiv u realizaciji zadataka koje postavi. Iskreno se nadam da će Červar ostati da nastavimo put koji smo zajedno počeli, kaže Kiro Lazarov

VIDEO

Linu Červara obožavaju u Makedoniji, ali ima i onih koji ga mrze. Sredine nema. Moje osobno mišljenje je da nismo ni svjesni koga imamo, a shvatit ćemo tek kada ga ili bolje reći, ako ga izgubimo, rekla je legenda svjetskog rukometa Kiro Lazarov za Balkan Handball.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Jedan od najboljih desnih vanjskih svih vremena ovih dana glavna je tema rukometnih razgovora. Iz europskog velikana Barcelone Kiro na kraju sezone prelazi u ambiciozni francuski Nantes. Razlog je, kaže, dosada u španjolskom prvenstvu. Ovom odlukom ne samo da je razočarao Katalonce već i svoje Makedonce. Mnogi su se nadali da bi mogao završiti u Metalurgu ili Vardaru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vardar se odlučio za Krištopansa i Maquedu. Imaju svoj koncept i ne odustaju od njega. Metalurg je krenuo novim putem nakon svega što mu se dogodilo prije par godina. Jako pozitivno izgledaju, treba ih podržati i dati im vremena. To je koncept s domaćim igračima koji polako ulaze i kucaju na vrata reprezentacije. No nije lako raditi s mladima i odgajati ih. Svaka čast Červaru za strpljenje. Vidim ih uskoro na starim pobjedničkim stazama - rekao je Lazarov te se ponovno vratio Červaru i reprezentaciji:

- Makedonija je krenula u pomlađivanje uz potporu iskusnijih igrača. Naš izbornik zna dobro što radi i što hoće. Dobro je da je Červar prošao puno toga u svojoj karijeri pa ga ne mogu poljuljati naš mentalitet i zlobni komentari nakon jedne loše utakmice. Imamo glavu i rep i treba biti miran i strpljiv. Rezultat će doći, i ne samo rezultat, nego i sigurna budućnost za idućih 15 godina. Ovaj projekt samo treba pozdraviti. Sve te igrače je Lino pronašao, strpljivo radio s njima i dalje radi. 

No Lino Červar je na prekretnici. Spominje ga se kao glavnog kandidata za klupu Hrvatske, ali u Makedoniji ima sjajne uvjete i legendu koja mu čuva leđa.

- Opet se vraćamo na istu temu - proizvodnja igrača! Lino je do sada puno napravio, a ako mu se omogući da nastavi, napravit će još više. Červar je veliki vizionar, pun ideja, jako inovativan i strpljiv u realizaciji zadataka koje postavi. Iskreno se nadam da će Červar ostati da nastavimo put koji smo zajedno počeli. Lino je zahtjevan, ali ga treba podržati i ispratiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?