Obavijesti

Sport

Komentari 4

Lazio bi rado uzvratio Juveu za težak poraz u Superkupu

Lazio bi rado uzvratio Juveu za težak poraz u Superkupu
1

Treneri Conte i Petković nemaju većih problema sa sastavom te se mogu pohvaliti uspješnim rezultatima u prvom kolu. U Juventusu ne bježe od uloge favorita

VIDEO

Susrele su se ove dvije momčadi uoči sezone u utakmici Superkupa i tada je Juve pomeo Lazio s uvjerljivih 4-0. Dobra forma domaćina potvrđena je i na gostovanju u Genovi gdje su pogotkom Teveza došli do minimalne pobjede. Dobro je to za atmosferu u ekipi Antonia Contea s obzirom da ih je Sampdoria lani pobijedila dva puta.

- Lazio je dobra ekipa i rezultat iz Superkupa možda nije u potpunosti realan. Mi smo tada bili napadački raspoloženi, oni nisu. Ni slučajno ih ne smijemo podcijeniti - upozorio je svoje suigrače iskusni branič Chiellini, a s njim se složio i trener Conte:

- Kladionice daju na pobjedu Lazia tečaj 8.50? Nadam se da su u pravu, iako ja ne mislim da je razlika tako velika. Lazio je jako dobra ekipa.

Conte se morao naučiti skromnosti bez obzira na rezultate. Naime, Juventus nije klub razine Real Madrida da kupuje koga poželi i prodaje onoga koga se želi riješiti. Dokaz toga je i transfer napadača Matrija u Milan.

- Od svih napadača koje imamo, on je u posljednje dvije sezone zabio najviše golova. Naravno da ga nismo htjeli prodati, no klub je u situaciji da mora prodavati ako želi funkcionirati. Voljeli bismo da su ostali i on i Giaccherini, no što je tu je - zaključio je tu priču Conte. 

Lista izostanaka je jednaka kao i u posljednjem susretu; nema Pepea i Marchisia.

Lazio je uspješno odradio prvo kolo. Na startu su zabili dva gola Udineseu i do kraja više-manje mirno odradili susret. Gostovanje u Torinu će biti puno teži ispit, svjestan je toga i trener Petković:

- Juventus je iskusna momčad koja zna pobjeđivati, no ako mi budemo u svom najboljem izdanju možemo im parirati. Ključno je da ostanemo strpljivi i držimo raspored. Ne smijemo juriti rani pogodak jer bi nas to moglo dovesti u probleme. 

Gosti na listi ozlijeđenih imaju nekoliko igrača, no već je susret s Udineseom pokazao kako se s time mogu nositi. Dobra vijest za Petkovića je da se ozljeda Cane nije pokazala teškom kao što se u prvi mah činilo. Liječnici Lazija procjenjuju kako su šanse da on već danas nastupi veće od 80 posto.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom