Obavijesti

Sport

Komentari 4

Lazio pobijedio Napoli i preuzeo drugo mjesto ljestvice, Borussia svladala Gvardiolov Leipzig

Lazio pobijedio Napoli i preuzeo drugo mjesto ljestvice, Borussia svladala Gvardiolov Leipzig
5

U samoj završnici gosti su mogli do boda, no lijepe prilike nisu realizirali Timo Werner i Forsberg. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol igrao je cijeli susret za Leipzig

VIDEO

U derbiju 25. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je na gostovanju pobijedio vodeći Napoli sa 1-0 i probio se na drugo mjesto.

Serie A - Napoli v Lazio

Pogodak odluke zabio je Matias Vecino u 67. minuti.

Napoli je susret na stadionu Diego Armando Maradona dočekao sa sedam uzastopnih pobjeda i razlikom pogodaka 16-1, međutim i gosti iz Rima su bili u pozitivnoj seriji. Lazio je ovom pobjedom ostvario četvrtu pobjedu uz jedan remi u zadnjih pet susreta i to bez primljenog gola.

Domaćin je imao daleko veći posjed lopte, više udaraca, a Victor Osimhen je u 80. minuti pogodio prečku, no bodovi ipak odlaze u Rim.

Toma Bašić nije nastupio za goste.

Napoli vodi na ljestvici sa 65 bodova, Lazio se probio na drugu poziciju sa 48 bodova ispred Intera i Milana koji imaju po 47 bodova. Međutim, milanski klubovi imaju i utakmicu manje. Inter u nedjelju dočekuje Lecce, dok Milan u subotu gostuje kod Fiorentine.

U prvom susretu 23. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Dortmund je pobijedila RB Leipzig sa 2-1 preuzevši vrh Bundeslige.

Borussija je ostvarila iznimno važnu pobjedu u borbi s Bayernom i Union Berlinom za naslov prvaka Njemačke.

Momčad iz Dortmunda sada ima tri boda više od Bayerna kojeg u subotu očekuje gostovanje kod Stuttgarta kojem je svaki bod važan u borbi za prvoligaški spas.

Borussia Mönchengladbach - RB Leipzig

Borussija je prvi put zatresla mrežu u 13. minuti. Jude Bellingham je nabacio u šesnaesterac, a loptu je dočekao Julian Brandt i zabio u donji lijevi kut, međutim pogodak je poništen nakon asistencije VAR-a zbog igranja rukom.

Sedam minuta kasnije domaćin je ipak poveo. Janis Blaswich je skrivio kazneni udarac, a Marco Reus zabio za 1-0. U 39. minuti Borussija je bolju igru okrunila i drugim golom, a pogodak je postigao Emre Can.

Borussia Mönchengladbach - RB Leipzig

U 48. minuti je Andre Silva mogao smanjiti, ali je bio neprecizan. Silva je imao sjajnu priliku i u 70. minuti, no Alexander Meyer je odlično obranio. No, četiri minute kasnije Emil Forsberg je zabio vrativši nadu gostima.

U samoj završnici gosti su mogli do boda, no lijepe prilike nisu realizirali Timo Werner i Forsberg. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol igrao je cijeli susret za Leipzig.

Borussia Mönchengladbach - RB Leipzig

U subotu će snage odmjeriti Union Berlin - Koln, Mainz - Hoffenheim, Borussia M'gladbach - Freiburg, Bochum - Schalke 04, Augsburg - Werder Bremen, te Stuttgart - Bayern Munchen, dok su u nedjelju na rasporedu preostala dva susreta ovoga kola Bayer Leverkusen - Hertha Berlin, te Wolfsburg - Eintracht Frankfurt.

Borussija sada vodi sa 49 bodova, Bayern ima tri manje, a Union Berlin je treći sa 43 boda. RB Leipzig je ostao na četvrtom mjestu sa 42 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani