Obavijesti

Sport

Komentari 14

Ledena nije vidjela većeg: Ilja Kovaljčuk sve je hipnotizirao...

Ledena nije vidjela većeg: Ilja Kovaljčuk sve je hipnotizirao...
7

Ovečkin je fizički jači, ali Kovaljčuk ima najbrži šut koji sam vidio, rekao je trener Medveščaka Mark French. Ilja Kovaljčuk zabio je "medvjedima" dva komada...

VIDEO

Nema većeg hokejaša od Ilje Kovaljčuka. On je bio poput Ronalda u nogometu. Zbog njega bih uvijek platio ulaznicu. I vjerujte, nisam jedini, rekao je Bruno Zajec, legenda Medveščaka.

A Zajec je vidio sve najbolje koji su ikad klizali na Šalati i u Ledenoj - Anisina, Krutova, Stolbuna, Borisova...

- Kovaljčuk je uvjerljivo najbolji igrač KHL-a. Najbolji Rus? Ne znam, teško je reći tko je bolji, Ovečkin, Malkin ili Ilja - istaknuo je Kurtis Foster, koji je s Kovaljčukom dijelio svlačionicu u New Jersey Devilsima.

- Čovjek je superzvijezda hokeja. I nevjerojatno skroman čovjek s obzirom na to koliko zarađuje. Prišao mi je i pitao kako sam - kaže Foster.

Kovaljčukova plaća službeno je devet milijuna eura, a “ispod stola” dobije još šest “milijunčića”.

Medveščaku je zabio dva gola. I igrao je koliko i vrijedi.

- Vodio sam Ovečkina u nekim pripremnim utakmicama. Fizički je jači od Kovaljčuka, ali Ilja ima vjerojatno najbrži šut koji sam vidio. Znam da bi navijači željeli da opet dođe u Zagreb, ali meni je dosta. Kad je dodao gas, igrao je fantastično, navijačima je to moralo biti vrlo zabavno, ali meni kao treneru sigurno nije - nasmijao se trener Zagrepčana Mark French.

Već večeras Medveščak igra protiv Jugre (19.30). Prošli put su nakon velike pobjede, protiv CSKA, izgubili u idućoj protiv Dinama iz Rige.

- Nadam se da smo naučili lekciju. Da se neće ponoviti ista priča - kaže French.

Ozljede Marka Dekanicha i Kurtisa Fostera nisu ozbiljne i oni će danas igrati. Medveščak je doveo finskog braniča Hannua Pikkarainena (29). Prošle je godine igrao u finskom TPS-u, a prije tri sezone u Dinamu iz Minska.

Podigli se iz pepela: 'Medvjedi' srušili vodeći SKA u Ledenoj!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića