Obavijesti

Sport

Komentari 7

Legendarni Finac S. Hyypiä: Domagoj Vida će biti igračina

Legendarni Finac S. Hyypiä: Domagoj Vida će biti igračina
1

Domagoja jako cijenim. On mora popraviti samo neke stvari i bit će odličan. Može postati igračina, ima sjajne predispozicije, kaže Hyypiä koji je s njim igrao u Bayeru

VIDEO

Ajde, može par pitanja... Samo me nemojte pitati ništa o utakmici Helsinki - Dinamo. To neću komentirati, odgovorio je legendarni finski branič Sami Hyypiä.

Sami je početkom svibnja s 37 godina na leđima završio veliku nogometnu karijeru u Bayeru iz Leverkusena. Zbog prijateljstva s kondicijskim trenerom Dinama Zvonkom Komesom koji ga je vodio u Njemačkoj, došao je u posjet njemu i Kruni Jurčiću u hotel u glavnom gradu Finske.

- Zvonka znam godinama, on je stručnjak kakvog nadaleko nema, genijalac. Jurčića sad vidim prvi put, ima zanimljive ideje o nogometu, ali nam se pogledi na nogomet ipak dosta razlikuju - rekao je Finac.

Zvonko Komes je stručnjak kakvog nadaleko nema, on je genijalac, Hyypiä o Dinamovu kondicijskom treneru

U bogatoj karijeri uz Bayer Leverkusen, igrao je i za veliki Liverpool i to dugih 10 godina. Bio je kapetan momčadi s Anfielda.

- Najveći uspjeh je Liga prvaka 2005. u Istanbulu, to je nezaboravno. Zanimljivo je da nikad nisam bio prvak države. Žalim zbog toga. U domovini sam stalno bio drugi, a svi znate kako je bilo u Liverpoolu - kaže Sami.

Iako je završio karijeru predložili smo mu da godinu dana proba odigrati u Dinamu, da s njima možda uzme naslov.

- Kad bih ja došao sigurno bi bili drugi, nije mi suđeno da budem prvak.

Sami je s Igorom Bišćanom igrao u Liverpoolu, a posljednju sezonu u Leverkusenu s Vidom.

Bišćanu sam puno pomogao dok je došao na Otok, u početku je bio jako preplašen

- S Igorom sam se vidio lani, ali ne čujemo se uopće. Čujem da se dosta promijenio. Kad je došao na Otok bio je preplašen, jako šutljiv i puno sam mu pomogao. Pokazao sam mu neke "engleske manire". Domagoja jako cijenim. On mora popraviti samo neke stvari i bit će odličan. Može postati igračina, ima sjajne predispozicije - pojašnjava Hyypiä.

Nikad nije bio u Hrvatskoj, ali jako bi želio doći.

- Zvonko me pozvao i morat ću ubrzo doći. Znate čega mi je još žao, igrao sam za reprezentaciju 13 godina, ali nikad protiv vas. Uh, kakve ste samo igrače imali, a imate i danas - završio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz