Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Legende pozivaju: Pomognimo urediti vrtić djeci iz Vukovara

Na tri lokacije u Zagrebu prodaju se majice s otiskom crteža klinaca i klinceza Dječjeg vrtića Vukovar 1, Mitnica. Novac ide za uređenje vrtića, koji nema sprava za igranje... Pomognimo svi zajedno i usrećimo djecu

Foto: privatni album
4 komentara

Svi smo nekad bili djeca. Krenemo li od toga, bit će nam svima jasno koliko je malo djeci potrebno za sreću. Djeca u Vukovaru, točnije u vrtiću, imaju svega nekoliko sprava za igranje i to u raspadnutom stanju.

Stoga, pokrenuta je humanitarna akcija za prikupljanje sredstava kako bi se usrećilo djecu. A dječja sreća je nešto do čega bi nam svima trebalo stati.  Zahvaljujući dobrim ljudima prikupljeno je 120.000,00 kn, a novcem su odmah kupljene stvari za uređenje igrališta. 

Akcija traje do 20. rujna, svaki dan od 8 do 20 sati, a i vi možete sudjelovati. Prodaju se majice sa otiskom crteža klinaca i klinceza vrtića u Vukovaru, a akciju podupire Udruga darivatelja krvi sa svojim majicama.

Akciji su se pridružili i navijači Dinama, koji su također donirali određeni broj majica.  Majice koje, vjerujte na riječ, sjajno izgledaju, možete kupiti na sljedećim lokacijama:

1) Štand na Trgu bana Josipa Jelačića (kod Manduševca)
2) štand na Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg)
3) prostor Udruge darivatelja krvi, Tomašićeva 12

Cijena svih majica, i onih Dinamovih, i onih sa crtežima djece iz Vukovara i Udruge darivatelja je simboličnih 60 kuna. Pomozimo svi zajedno djeci, jer njihova sreća se ne može platiti... Akciji su se odazvali brojni hrvatski sportaši, kao što su Mario Stanić, legenda hrvatske nogometne reprezentacije, Dubravko Šimenc, vaterpolska legenda i brojni drugi.. Dođite, pomognite.... 

Također, možete pomoći i uplatom na račun Udruge:

Zagrebačka banka IBAN: HR2923600001501976754

Naši partneri pišu
Message