Obavijesti

Sport

Komentari 17

Legia želi Caktaša, a Hajduku još nisu platili za Juranovića?

Legia želi Caktaša, a Hajduku još nisu platili za Juranovića?

Josip Juranović prešao je u Legiju za 400 tisuća eura, a poljski mediji navode da ta odšteta još nije sjela na račun Hajduka. Navodno je plaćanje odgođeno za ljeto 2021. Duje Čop, pak, odlazi iz Standarda

VIDEO

Legia.net javlja da varšavska Legia u ljetnom roku želi dovesti Hajdukova veznjaka Miju Caktaša (28).

Caktaš već neko vrijeme trenira s drugom momčadi. Među "bekavce" je degradiran sredinom veljače, jer je odbio produžiti ugovor s "bilima", koji mu istječe na ljeto. Tu priliku vidi novi prvak Poljske.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Caktaša s drugom momčadi Hajduka

Pokretanje videa...

Caktaš s 2. momčadi Hajduka 00:29

Kako doznajemo od izvora bliskih igraču, za Caktaša postoji interes brojnih inozemnih klubova, ali on će sa zainteresiranima pregovarati tek na kraju sezone.

Caktaš je, pisalo se, bio zanimljiv i hrvatskim klubovima, aktualnom prvaku Dinamu te Osijeku. Navodno su u Osijeku posebno zagrizli za dovođenje ofenzivnog veznog, koji je u 1. HNL zabio čak 81 gol u 185 nastupa.

Legia je osigurala naslov poljske Ekstraklase, nakon što drugoplasirani Rakow u prvoj utakmici 28. kola nije slavio na gostovanju kod Jagiellonije pa više ni matematički ne može do naslova. Veliku ulogu u tom pohodu imao je hrvatski reprezentativni desni bek Josip Juranović (25), koji je u Legiju došao ljetos iz Hajduka. 

Tadašnji kapetan "bilih" prešao je u Legiju za 400 tisuća eura, a poljski mediji navode da ta odšteta još nije sjela na račun Hajduka. Navodno je plaćanje odgođeno za ljeto 2021. Poljski prvak imao je financijskih problema zbog pandemije korona virusa.

Čop odlazi iz Standarda

Spomenimo i kako će Belgiju napustiti bivši hrvatski reprezentativac Duje Čop (31). On je još zimus sa Standardom pregovarao oko novog ugovora, budući da mu aktualni istječe na ljeto. Strane se nisu dogovorile pa će Čop po isteku sezone postati slobodan igrač.

Spominjao se Čop u kontekstu nekih HNL klubova poput Šibenika, ali bivši napadač Hajduka, Splita i Dinama, doznajemo, baš i nije zainteresiran za takve opcije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'