Obavijesti

Sport

Komentari 51

Leko: Bilo je zanimljivo kako su na kraju ispucavali napamet

Leko: Bilo je zanimljivo kako su na kraju ispucavali napamet
1

'Mislim da smo pokazali da smo ozbiljna ekipa. Bilo je zanimljivo vidjeti Real koji na kraju susreta ispucava lopte. Ako možemo s njima, možemo i s Lyonom i Ajaxom'

VIDEO

Iako su im mnogi predviđali katastrofu, dinamovci su odigrali sjajno i jednoglasni su u ocjeni utakmice, postoji žal iako 0-1 protiv Real Madrida i nije tako loš rezultat.

Neki su mislili da će nas nakantati, za neke je ovo dobar rezultat, ali nama nije, kaže Rukavina




- Nisu vanzemaljci i rekao sam prije utakmice da možemo s njima, ako se držimo dogovora. A ako možemo s njima, možemo i s Lyonom i Ajaxom - izjavio je Leko za kamere HTV-a te objasnio kako mu je bilo igrati desnog beka.

- Davno sam jednom igrao beka, mislim da sam napravio solidan posao. Dogovorili smo se na poluvremenu da i ako primimo gol, da se ne raspadnemo. Mislim da smo pokazali da smo ozbiljna ekipa. 

Komentirao je i crveni Marcelu, odnosno dva žuta kartona.

- Bacio se, bio je zasluženi drugi žuti. Žal postoji, ali odličan je rezultat bez obzira na prolaz. Bilo je zanimljivo vidjeti Real koji na kraju utakmice ispucava lopte.

Ante Rukavina imao je najbolju priliku na utakmici.

- Šteta što nisam zabio, ali mislim da je utakmica bila pozitivna. Na početku smo bili ukočeni, ali kasnije, kad smo vidjeli da možemo... Šteta što nismo zabili, pogotovo kad su ostali s igračem manje. Neki su mislili da će nas nakantati, za neke je ovo dobar rezultat, ali nama nije.

Ivan Kelava opet je branio majstorski.

- Odigrali smo dobru utakmicu i bar smo ih namučili. Nije bilo treme s moje strane, i oni su od krvi i mesa, i oni mogu pogriješiti. 

Pretrčali smo ih, izveli više kornera i nismo bili podređeni, rekao je Barišić

Ivan Tomečak je odigrao veliku utakmicu.

- Ovo je jedinstveno i ne događa se svaki dan. Nažalost, izgubili smo 1-0, pružili otpor i dobro smo igrali. Mislili smo da su puno jači, vidjeli smo da možemo igrati u poluvremenu i čestitao bih suigračima.

Na kraju je impresije dao i Mirko Barišić, nahvalio ih je sve po redu.

- Jako sam ponosan, na ekipu, trenera. Pokazali smo nogomet koji je odgovor na pitanje zašto je Dinamo u LP. Remi bi možda bio najpravedniji. Publika je bila izvanredna, na europskom nivou, to su mi rekli čelnici Reala. Pretrčali smo ih, izveli više kornera i nismo bili podređeni. Mislim da možemo biti drugi ili treći u skupini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući