Obavijesti

Sport

Komentari 25

Leko: Morali smo stvoriti još veću prednost pred Hajdukom

Leko: Morali smo stvoriti još veću prednost pred Hajdukom
1

Na proljeće moramo izgledati dobro i popraviti stvari koje u prvom dijelu sezone možda nisu štimale najbolje, rekao je Jerko Leko nakon jutarnjeg treninga Dinama

VIDEO

Odradili smo četiri treninga i sve ide kako smo planirali.  U petak odlazimo u Međugorje na drugi dio priprema. Tamo nas čekaju tri utakmice, a prva je već u ponedjeljak protiv Brotnja. Nakon toga igramo s Lokomotivom i Splitom u Gabeli pa slijedi povratak u Zagreb, izrecitirao je trener Dinama Ante Čačić nakon jutarnjeg treninga.

Igrači su trening odradili bez kapetana Igora Bišćana koji je bio slobodan jer zbog duge pauze osjeća posljedice od napornih treninga, ali se zato momčadi priključio do danas prehlađeni stoper Walid Atta. Jedan trening je zbog viroze i želučanih problema preskočio Jerko Leko.

Dinamov zadnji vezni dobio je i prvo dijete pa će mu pošteda dobro doći da se odmori od ranojutarnjih buđenja.

- Evo odmah nas je prvu noć otkako su došli iz bolnice probudio u pet ujutro. Ne pamtim kada sam imao tako dug odmor i baš smo pričali u svlačionici kako smo svi skupa jedva čekali ponovno krenuti i vratiti se u ritam - rekao je Leko na konferenciji za novinare.

- Znamo što nas čeka, trener nam je rekao ciljeve. Na proljeće moramo izgledati dobro i popraviti stvari koje u prvom dijelu sezone možda nisu štimale - rekao je Leko pa objasnio što to točno nije štimalo krajem prošle godine.

- Bilo je puno utakmica, no na utakmicama si kao u Vinkovcima ne smijemo dopustiti propustiti prednost. Kažem, bilo je puno utakmica, posebno onih europskih, no moramo biti bolji. Prednost ispred Hajduka je šest bodova, ali mislim da prednost mora biti veća.

Zanimljivo, Ante Čačić i Jerko Leko već su surađivali. Prije desetak godina Čačić je vodio Jerka u Sesvetama i obojica imaju pozitivna iskustva.

- Znam da može odraditi nekoliko pozicija. On je moćan, potentan igrač s velikim iskustvom i sigurno će za nas biti velika vrijednost. Svi znamo da mu je glavna pozicija zadnji vezni, a može igrati i na desnoj strani - zaključio je trener.

Momčad danas ima još jedan trening, a u petak ujutro putuju u Hercegovinu na nastavak priprema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani