Obavijesti

Sport

Komentari 56

Leko nahvalio jednog igrača: On nije igrač za zadnjih 15 minuta! Juniori? Pa ja bih ih dao sve

Leko nahvalio jednog igrača: On nije igrač za zadnjih 15 minuta! Juniori? Pa ja bih ih dao sve

Igrali smo istu obranu kao prije sedam dana kad smo primili četiri gola, događa se. Nama se događa puno loših stvari. Kad protivnik pukne dva puta na gol, moram biti zadovoljan, rekao je Leko

VIDEO

Hajduk je i drugi put u deset dana pobijedio (2-0) u Osijeku. Bez velike igre, ali disciplinirano i, za promjenu, konačno bez primljenog gola u devetoj Lekinoj utakmici. U napadu su posao odradili Marko Livaja iz kaznenog udarca i Dario Melnjak nakon odbijanca, sasvim dovoljno za slabe Osječane, koji su ostali na jednom udarcu u okvir. Dinamova prednost sada je devet bodova.

VIDEO Hajduk lakoćom do tri boda! Livaja i Melnjak strijelci, Osijek bez pobjede čak 42 dana
VIDEO Hajduk lakoćom do tri boda! Livaja i Melnjak strijelci, Osijek bez pobjede čak 42 dana

- Normalno da sam zadovoljan, kad pobijediš na ovom gostovanju teškom za Hajduk. Dobili smo dva puta u deset dana, to je velika stvar. Nama je svaka utakmica nemoguće bitna i najsretniji sam bio kad sam ušao u svlačionicu i vidio smiješak, ljubav prema klubu, na to sam jako ponosan. Momci su pokazali karakter, 2-0 čak je i malo, imali smo puno više šansi. Sad treba iskoristiti svaki dan treninga da budemo bolji, nije baš kako kažu da nitko ne trenira i nikoga nije briga. Momci su se pokazali i ponosan sam na njih.

Benrahou je posebno bio dobar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Doveli smo ga da igra desetku, a situacija se nikako nije otvorila da počne od prve minute na toj poziciji. On je puno toga zaslužio, svaki put kada uđe, da nešto. Ali nije mogao zbog naših milijun problema, nismo mu mogli dati da igra na njegovoj poziciji. Takav igrač treba počinjati utakmice, nije za zadnjih 15 minuta. Svi mi želimo velika imena i velike životopise. Mi nismo u poziciji dovesti takve igrače, kao što bi rekli, koliko para, toliko i muzike. Benrahou je danas pokazao karakter i da možemo na njega računati.

Osijek i Hajduk sastali se u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Obrana napokon nije primila gol.

- Igrali smo istu obranu kao prije sedam dana kad smo primili četiri gola, događa se. Nama se događa puno loših stvari. Kad protivnik pukne dva puta na gol, moram biti zadovoljan. Obrana je svih deset igrača. svi su bili fokusirani, imali smo sreće, a sreća se zasluži. Nije lako igrati obranu kada mijenjate dva ili tri igrača u svakoj utakmici. I veće, puno bolje ekipe imaju problem s tim. Danas smo odigrali dobru obranu, s tim da su neki igrači, koji su inače napadači, igrali na vrlo visokom obrambenom nivou. Izdvojio bih Filipa Krovinovića, koji je sjajno odigrao u fazi obrane.

Osijek i Hajduk sastali se u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Hoćete li juniorima pridružiti igrače za Dortmund?

- Ponovit ću: ja bih ih dao sve.

Perković nema razloga za zadovoljstvo

Borimir Perković zamijenio je Renea Pomsa na klupi Osijeka, a u debiju je remizirao protiv Dinama na Maksimiru. Ipak, prvu utakmicu na Gradskom vrtu neće pamtiti po dobrome.

- Poraz je neugodan. Očekivali smo puno više od utakmice, želja je bila veća. Nismo bili dobri. Ne mogu ništa zamjeriti svojim igračima, ali zakazali smo u igri prema naprijed. Nedostajalo je hrabrosti i odgovornosti kod nekih igrača, nismo radili ono što smo radili ovih deset dana kroz razgovore. Drugo je poluvrijeme bilo malo bolje, dobili smo hrabrosti i bolje smo tehnički izgledali. Imali smo onu stativu, možda bi, da je to ušlo u gol, drugačije izgledalo - rekao je Perković.

Osijek: Utakmica između Osijeka i Hajduka u 25. kolu Prve HNL

Perković je napravio tri zamjene na poluvremenu, a Osijek je nakon toga malo 'zaigrao'. Međutim, nisu zabili gol.

- Znamo gdje su problemi. Moramo šutjeti i raditi na detaljima koji nam fale. Teško će se moći nešto konkretno napraviti bez tih detalja. Smatram da imam dobru grupu koja može i želi raditi i nadam se da ćemo izvući.

Na kraju je kratko i jasno najavio iduće kolo...

- Imperativ je da dobijemo Šibenik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu