Obavijesti

Sport

Komentari 1

Lendrić: Gađali su me bakljom, ja sam je odmah vratio natrag

Lendrić: Gađali su me bakljom, ja sam je odmah vratio natrag
1

U neredima na utakmici u Zenici između Čelika i Željezničara sudjelovali su igrači i navijači, a cijelu frku pokrenuo je - redar, koji je pljunuo u lice golmana

VIDEO

Letjelo je kamenje, ali i stolice i baklje s tribina stadiona u Bilinom polju u Zenici prema igračima sarajevskog Željezničara, nakon utakmice, ali i oni su uzvraćali. Jednu je baklju na tribine, među navijače Čelika, bacio i hrvatski igrač Ivan Lendrić.

- Nevjerojatna je količina mrženje navijača Čelika prema Željezničaru, tako da ovo što se dogodilo jučer nije ništa drugo nego plod te mržnje. Ne znam gdje se može dogoditi da redar pljune u lice igrača na terenu, kao što je redar na Bilinom polju pljunuo našeg golmana - pita se napadač Željezničara i dodaje:

- To je bila iskra koja je zapalila sukob. Naš golman je uzvratio, nokautirao je redara, uključili su se potom i drugi igrači obje momčadi i više se nije znalo tko koga udara i zašto.

Vrlo brzo zaiskrilo je i na tribinama.

- Zbog kazne su naši trener Mulalić i pomoćni trener Karić utakmicu gledali s tribina. Nakon što je sudac odsvirao kraj, krenuli su u pratnji redara prema terenu, ali su ih navijači Čelika napali, zasuli kamenjem, stolicama... prava je sreća da nisu stradali. Mi smo im krenuli u pomoć, nakon čega su kamenje, stolice i baklje bacali i na nas, a mi smo im uzvratili. Nisam nigdje vidio ovako nešto, nismo imali izbora, morali smo stati u obranu trenera i kluba... - kaže Lendrić, koji je jednu baklju s terena 'vratio' na tribine.

- Ne mogu reći da nisam, kad jesam. Sve ste vidjeli, gađali su nas svime i svačim, pa i bakljama, a ja sam baklju vratio tamo gdje joj je i mjesto, na tribini. 'Show program' je bio, a neredi su se nastavili i kasnije, u gradu, no mi za to nismo krivi i ne očekujemo kazne.

Poraz 1-0 sveo je ambicije Željezničara za plasman u Europu na minimum.

- Ovo nam je prvi prvenstveni poraz od kad sam došao. Na žalost, u jesen su rezultati bili jako slabi, tako da je bilo teško nadoknaditi propušteno. Remi protiv Zrinjskog i poraz u Zenici vratili su nas korak unatrag - priznaje Lendrić, čijim se dolaskom Željezničar preporodio.

- Upisali smo sedam pobjeda i remi na gostovanju kod vodeće momčadi prvenstva Zrinjskog u Mostaru, u 12 utakmica ja sam zabio devet golova i dva puta asistirao. Zadovoljan sam svojom igrom, ali mi je žao što nismo napravili i korak više.

Nakon poraza u Zenici Lendrić je otrčao za sucima, i njima je imao nešto kazati.

- Ma, ništa posebno. Nakon utakmice saznao sam da su mi poništili regularan gol u 61. minuti. Pomoćni sudac mi se ispričao, kazao je da on to tako nije vidio... Šteta, baš šteta, bili smo jako blizu Europe, sad su nam šanse nešto manje, ali se ne predajemo, dok god ima nade. Do kraja su još dva kola, mi smo peti, Široki ima dva boda više, Sarajevo četiri, a Sloboda šest... Idemo pobijediti Rudar i Slaviju i nadati se da će konkurenti kiksati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe