Obavijesti

Sport

Komentari 5

Leo Messi 'najuzbudljiviji' igrač Svjetskog prvenstva

Leo Messi 'najuzbudljiviji' igrač Svjetskog prvenstva
5

Messi je za Argentinu odigrao 41 utakmicu i zabio 13 golova. Sa 22. godine na klupskom planu osvojio je sve, a ima i zlato sa Olimpijskih igara

VIDEO

Lionel Messi najuzbudljiviji je igrač kojeg ćemo gledati na Svjetskom prvenstvu u JAR-u, barem ako ćemo slušati ESPN, koji je izabrao 50 igrača zbog kojih će se kupovati ulaznica više.
Messi je za Argentinu odigrao 41 utakmicu i zabio 13 golova. Sa samo 22. godine na klupskom planu osvojio je praktički sve što se može, a ima i zlatnu olimpijsku medalju sa reprezentacijom. Već je proglašen kao jedan od najboljih igrača svih vremena a s tako malo godina na leđima već se o njemu priča kao o veteranu.
Cristiano Ronaldo (25) ubilježio je 68 nastupa u portugalskom dresu. U Manchester Unitedu proveo je šest godina, osvojio je tri Premiershipa, po jednom Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo i pritom dobio 42 individualna priznanja. Karijeru je počeo u Sportingu iz Lisabona.
Na trećem mjestu je Wayne Rooney (24) koji igra u životnoj formi. Ove sezone predvodi ljestvicu strijelaca Premiershipa, zabio je 23 gola u 28 kola. Na scenu je stupio sa samo 17 godina. Za Englesku je igrao 57 puta, a mreže je tresao u 25 navrata.
Brazilac Kaka (27) ima već 73 nastupa i 26 golova u dresu Selecaoa. Nastupio je na posljednja dva Svjetska prvenstva, a u Japanu i Južnoj Koreji osvojio je i naslov svjetskog prvaka. Traži nove izazove u dresu Reala, s obzirom da je šest godina proveo u Milanu za koji je u 193 nastupa zabio 70 golova, osvojio Serie A, Ligu prvaka, talijanski kup i superkup, dvaput europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.
Xavi (30) zatvara Top 5 i najstariji je u tom društvu. Igrao je za Furiju 83 puta, a zabio je samo osam golova, no udijelio 'bezbroj' asistencija. Bio je najbolji igrač EURA 2008. godine kada je Španjolska postala europski prvak. U Barceloni je osvojio apsolutno sve, a prošla sezona bila je iz snova. Nezamjenjiv je i u reprezentaciji.
Među deset su još Drogba, Iniesta, Torres, Gerrard i Essien. Među 50 svjetski doista poznatih imena, ugurao se nadareni mladi Slovak, Marek Hamšik koji igra za Napoli. Svjetsko prvenstvo počinje 11. lipnja i traje do 11. srpnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'