Sport

Komentari 9

Lepinjica? Da netko ponudi 4 milijuna eura pregovaralo bi se

Lepinjica? Da netko ponudi 4 milijuna eura pregovaralo bi se

Rijeka živi od prodaje igrača. I nema onog o čijoj se prodaji, ako na stol padne četiri milijuna eura, ne bi pregovaralo. Da netko zaista ozbiljno dođe sa tim iznosom

Druga provjera nije izgledala dobro. Nakon 9-1 pobjede nad celjskim Šampionom na Rujevici, u Umagu je došao 1-2 poraz od češkog drugoligaša FC Slovacko. Rijeka je usred napornih priprema i dogodio se poraz. Bolje u pauzi nego u prvenstvu...

Bolje je u drugom poluvremenu izgledala 'pričuvna' postava od startnih 11. Darko Velkovski nije igrao jer opet ima problema s ozljedom mišića, a Simon Rožman je u 90 umaških minuta koristio ove dvije 4-2-3-1 postave:

Prskalo (od 46' Pandur), Tomečak (od 59' Raspopović), Escoval (od 59' Čeliković), Galović (od 59' Lepinjica), Smolčić (od 59' Štefulj), Capan (od 59' Halilović), Pavičić (od 59' Lončar), Acosty (od 59' Murić), Andrijašević (od 59' Iglesias), Gorgon (od 59' Vuk), Čolak (od 59' Puljić).

Gol je zabio kapetan Alexander Gorgon u 55', debitirao je Nino Galović i sigurno će biti stopersko pojačanje, a očekuje se da preuzme i jednu od liderskih uloga u riječkoj svlačionici.

Bijeli će na opet na travnjak u petak, također u Umagu, protiv mađarskog drugoligaša Budafoki MTE, a navijači se u međuvremenu zabavljaju vijestima i 'vijestima' tj. špekulacijama oko prijelaznog roka.

Jedna od takvih govori kako je Dinamo za Ivana Lepinjicu ponudio 4 milijuna eura, ali da je taj je iznos predsjednik Mišković odbio ne želeći ni početi pregovore ako se ne krene od 5 milijuna.

Silni potencijal Ivana Lepinjice zanimljiv je Chelseaju i Tottenhamu koji prate mladog hrvatskog reprezentativca, ali na spomen medijskih napisa o kombinaciji da bi dečko mogao u Maksimir najvažniji ljudi Rujevice 'i on i off the record' emitiraju samo čuđenje.

Vrijeme je mercata... U eter se puštaju i informacije i polu-informacije i fantazije. Neke od 'vijesti' mogu potencirati klubovi i menadžeri željni dizanja cijene ili mediji željni 'jeftinih klikova'.

Navijači mogu očekivati još odlazaka pa, ako se to dogodi i ako se zaradi, logičnim slijedom bit će i dolazaka, ali... Čak i Dinamov trener Nenad Bjelica demantira fantaziju izjavom: 'Lepinjica? Za tog igrača nismo zainteresirani'.

Rijeka živi od prodaje igrača. I nema igrača o čijoj se prodaji, ako na stol padne četiri milijuna eura, ne bi opako ozbiljno pregovaralo. Da netko zaista ozbiljno dođe sa tim iznosom itekako bi imao bi s kime sjesti za stol.

Najčitaniji članci