Obavijesti

Sport

Komentari 10

Leteći start hrvatskih igrača: Jurili u tenisicama s posvetom

Leteći start hrvatskih igrača: Jurili u tenisicama s posvetom
10

Hrvatska je lako pobijedila Koreju 31-21 na startu Olimpijskih igara. Hitri Azijci nisu ih pretrčali, a neki hrvatski rukometaši igrali su u tenisicama s posvetom obitelji

VIDEO

Brza je, nezgodna, igra “divlju” obranu, ali Južna Koreja za Hrvatsku nije predstavljala problem.

- Lako je meni uz ovakvu obranu. Moglo je biti i 20 razlike na kraju - rekao je golman Mirko Alilović nakon uvodne pobjede rukometaša u Londonu.

Nije bilo 20 razlike, ali i ovih 31-21 dobar je početak turnira na kojem Hrvatska ima samo jedan cilj - otići do kraja.

- Rezultatski smo bili uvjerljivi, ali nije ovo bila laka utakmica. Međutim, s ovoliko trke i s ovako dobrom obranom možemo raditi čuda - kaže izbornik Slavko Goluža.

Dao je šansu svim igračima, svi su isprobali olimpijski rukometni teren. Zlatko Horvat predstavio je novi imidž, ispod nosa ponosno stoji “alkarski” brk, a Igor Vori, Ivan Čupić i Ivan Ninčević zabijali su u tenisicama s posvetom.

Sva trojica ukrasila su ih imenima djece, a ovog puta najbolje je išlo tati Čupiću. U tenisicama s imenom kćeri Barbare zabio je osam golova i bio prvi strijelac susreta.

Prvi korak napravljen je sigurno i autoritativno, ali najteži dio posla tek slijedi. U utorak u 16.15 sati protivnik će biti Srbija.

- Dobili smo utakmicu s deset razlike, ali nema govora ni o kakvoj euforiji. Čeka nas potpuno drukčija utakmica protiv Srbije, puno teža, ali ovakvim pristupom možemo do nove pobjede - uvjeren je izbornik Goluža.

Sa Srbijom naši rukometaši imaju neriješenih računa s Europskog prvenstva, pozornica za uzvrat je idealna...

Ninčević ima Luku i Maru

Ivan Ninćević ima dvoje djece i oboje su dobili posvetu. Na desnoj tenisici ispisao je ime sina Luke, a na lijevoj kćeri Mare. Njegov suigrač Damir Bičanić, kojeg je izbornik Goluža označio prekobrojnim i poslao na tribine, nema djece, pa je na tenisice ispisao svoje ime, Bičko.

Vori ispisao ime sina Petera

Igor Vori Korejcima je zabio tri gola, a gledao ga je i trogodišnji sin Peter, čije ime jedini hrvatski pivot na Igrama u Londonu nosi na tenisici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka