Obavijesti

Sport

Komentari 1

Lijepa gesta za Banovinu: Igrač Slavena pomagao je u Petrinji pa ispunio obećanje Osječaninu

Lijepa gesta za Banovinu: Igrač Slavena pomagao je u Petrinji pa ispunio obećanje Osječaninu

Nikad nisam na ovakav način s nekime mijenjao dres poslije utakmice. Da mi je netko rekao kako ću tako s nekim dečkom ostati u kontaktu, ne bih mu vjerovao, kaže nam Stipe Bačelić-Grgić

VIDEO

Stipe Bačelić-Grgić (32) veteran je Prve HNL i veliki humanitarac. Šibenski veznjak iz Slaven Belupa išao je na Banovinu pomoći unesrećenima nakon razornih potresa, a onda je pao i jedan dogovor.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje nogometaša Osijeka

Pokretanje videa...

Bjelica i Osječani slave 00:59

Potpredsjednik osječkoga Crvenog križa Goran Đapić, medicinski tehničar, bio je s njim na terenu u Petrinji i obećali su razmijeniti dresove na idućoj utakmici Osijeka i Slaven Belupa.

Obećano - ispunjeno. Osječani su u utorak pobijedili "farmaceute" 3-0, a Stipe i Goran pozirali su s majicom Crvenog križa i crnim dresom s brojem 10 koprivničkog prvoligaša.

- Nikad nisam na ovakav način s nekime mijenjao dres poslije utakmice, ovo mi je prvi put. S tim momkom sam cijelo vrijeme u kontaktu, on je često na utakmicama Osijeka, pa smo se dogovorili kako ćemo poslije ove utakmice promijeniti dres. Da, ovo mi je jedno od dražih mijenjanja dresova poslije utakmica - priča nam Stipe.

- Ma da mi je netko rekao kako ću tako s nekim dečkom ostati u kontaktu, ne bih mu vjerovao. Oduševljen sam s njim, vrhunski je čovjek, pomaže ljudima već dugi niz godina, tako se odmah stavio i na raspolaganje svima u Petrinji. Da, spojio nas je Crveni križ, on i dalje redovito ide u Petrinju pa se redovito čujemo, zanima me kakvo je tamo stanje - dodao je.

Slaven Belupo u utorak nije dugo uspio parirati Osijeku.

- Da, to je težak poraz, više rezultatski nego igrački. Prvo poluvrijeme smo izgledali dobro, imali i neke šanse, pa iz prvog pravog pokušaja primili gol. Loše smo otvorili nastavak, primili gol za 2-0, a tu je protiv ovakvog Osijeka sve bilo gotovo. HNL je strašno zanimljiv, ne pamtim kada su borbe za naslov, ali i za ostanak u ligi bile tako zanimljive. Sve je tu u 'pet deka', sve ovisi o tome kakav imate dan.

Čepići za uši

Na klupi Slaven Belupa sjedi Tomislav Stipić, jeste li u karijeri imali tako zanimljivog trenera?

- Haha, ovakvog nisam. Tomislav Stipić je donio svoju energiju, ne volim previše pričati o trenerima niti ih javno hvaliti, ali on zna što mislim o njemu. Dobar je stručnjak, ima zanimljive treninge, definitivno zna nogomet.

Tomislav Stipić je i svojevrsni inovator, vi ste u prijateljskoj utakmici protiv Sesveta igrali sa - čepićima u ušima?!

- Haha, bilo je malo čudno tako igrati, kasnije smo se svi tome baš nasmijali. Bili smo dosta umorni, pa nas je on tako htio malo usporiti, da ne pregorimo na tim pripremama. Bilo je zanimljivo i smiješno, dosta smo se tome svi skupa nasmijali, a to je uvijek dobro za atmosferu - završio je Bačelić-Grgić.

Pizza za malog navijača

Nije samo Bačelić-Grgić ostao gospodin unatoč porazu u Gradskom vrtu. Prošlog rujna, nakon što je Gorica izgubila 2-1, još pred navijačima, golman Kristijan Kahlina vratio se na teren iz svlačionice s pizzom u ruci.

- Blago njemu, on ima pizzu - povikali su mali navijači Osijeka na tribinama, a Kahlina je spustio torbu, došao do ograde i djeci darovao obrok.

Ovakve se stvari cijene...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao