Obavijesti

Sport

Komentari 182

Lijepa Srpkinja priredila je šok: Ana Ivanović prekida karijeru!

Lijepa Srpkinja priredila je šok: Ana Ivanović prekida karijeru!
9

U utorak je najavom važne objave na Facebooku potaknula brojna nagađanja o nastavku karijere. Pokazala su se istinitima. Ana Ivanović više neće igrati tenis

VIDEO

Srbijanska tenisačica Ana Ivanović (29) povlači se iz tenisa! Odluka je to koju je osvajačica Roland Garrosa iz 2008. podijelila s javnošću na svojoj stranici na Facebooku. Takav epilog rezultat je brojnih ozljeda koje su je pogodile u posljednje vrijeme.

- Bok svima! Hvala vam što ste mi se pridružili uživo na Facebooku. Imam važnu vijest koju bih voljela podijeliti s vama. Nisam je objavila nigdje drugdje jer mislim da je vi zaslužujete čuti prvi - rekla je Ana u videoporuci uživo.

- O čemu se radi? Pa... Nema drugog načina da to kažem. Odlučila sam umiroviti se od profesionalnog igranja tenisa. Bila je to teška odluka, ali imam i puno razloga za slavlje. Počela sam sanjati o tenisu s pet godina gledajući na televiziji Monicu Seles kako igra. Moji su me roditelji podržavali cijelim putom. Do vremena kad sam postala prva igračica svijeta i osvojila Roland Garros 2008., vidjela sam visine kakve nikad nisam sanjala da ću doseći - dodala je.

 

Posted by Ana Ivanovic on 28. prosinca 2016

- Osvojila sam 15 WTA-turnira, triput sam bila finalistica na Grand Slamu, jednom u Fed Cupu i odigrala sam puno nezaboravnih mečeva. Rekla bih da to nije loše za djevojku iz Srbije.

- Ali, osim tih visina, svaki profesionalni sport zahtijeva vrhunsku fizičku formu. Dobro je poznato da su me omele ozljede. Meni, mojim navijačima i svim tim djevojkama i mladićima koji bi me mogli gledati poručujem: mogu igrati samo ako mogu doseći visoke standarde, a to više nisam u stanju, tako da je vrijeme da nastavim dalje.

Thank You Ana!

World No.1 ✓ Grand Slam Champion ✓ #ThankYouAna

Posted by WTA on 28. prosinca 2016

- Kamo dalje? Tenis je uvijek bila moja ljubav, naravno. Ali jako sam uzbuđena zbog toga što slijedi. Postat ću ambasadorica sporta i zdravog života. Također, istraživat ću mogućnosti u biznisu, ljepoti i modi, između ostalog. Imat ću i više vremena za filantropske aktivnosti, uključujući rad za Unicef. A osim toga - tko zna?

- Sve što mogu reći jest da sam živjela svoje snove i nadam se da sam pomogla drugima da čine isto. Zato ne budite tužni. Budite optimisti i budite uz mene. Volim vas i najveća hvala svima vama koji ste mi pomogli proživljavati ovo sve.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića