Obavijesti

Sport

Komentari 83

Livaja i Kalinić se vraćaju, ali će Hajduk biti bez petorice igrača

Livaja i Kalinić se vraćaju, ali će Hajduk biti bez petorice igrača
4

Momčad Hajduka ušla je u završnicu sezone s puno problema, kartoni, ozljede, bolesti... U vrijeme kad bi mu momčad morala biti u naponu forme, Dambrauskas zbraja izostanke i probleme

U Koprivnici je Hajduk nastupio bez petorice, Livaja i Kalinić izostali su zbog kartona, Grgić i Vuković zbog ozljeda, Sahiti zbog bolesti... U petak protiv Hrvatskog dragovoljca situacija će biti slična.

Vraćaju se Livaja i Kalinić, ali zbog kartona u petak neće biti Biuka i Fossatija, a Vukoviću se na popisu ozlijeđenih priključio i Jan Mlakar, koji je ozlijedio mišić. Sahiti je ozdravio i on bi trebao zaigrati od prve minute, Grgić trenira ali je njegov nastup pod velikim znakom pitanja.  

Pokretanje videa ...

Kalinić: Vaditi se na izostanak dva najbolja igrača nema smisla
Kalinić: Vaditi se na izostanak  dva najbolja igrača nema smisla

Sve navedeno sugerira kako Hajduk nije dočekao kraj sezone u optimalnoj formi a veliki broj ozljeda mišića kod igrača dovodi u pitanje trenažni proces, kao i opterećenje jer se više puta tijekom sezone događalo da su se neki igrači prerano vraćali i zbog toga obnavljali ozljede. Ili su pak igrali nedovoljno zaliječeni, što je dovodilo do dodatnog preskakanja utakmica.

Slaven Belupo i Hajduk  sastali se u 32. kolu HT Prve lige
Nogometni praznik na Praznik rada: Hajduk protiv Šahtara!
Nogometni praznik na Praznik rada: Hajduk protiv Šahtara!

Unatoč brojnim problemima od Hajduka se očekuje da riješi pitanje pobjednika bez previše stresa, no koliko je to realno očekivati drugo je pitanje. Ono što smo vidjeli u Koprivnici nije nas uvjerilo da je Hajduk u formi da se lako i bez muke obračuna čak i s momčadima s dna ljestvice. Ako žele ispuniti minimalna cilj sezone, Hajduk mora osvojiti barem drugo mjesto, a na putu do drugog mjesta Hajduk mora pobjeđivati. I nadati se će konkurenti nastaviti posrtati prosipati bodove.

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Opet redovi: Navijači Hajduka navalili po ulaznice za finale
Opet redovi: Navijači Hajduka navalili po ulaznice za finale

POGLEDAJTE I ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM: