Obavijesti

Sport

Komentari 101

Livaja se nije žalio HNS-u na suspenziju, a kaznio ga i Hajduk

Livaja se nije žalio HNS-u na suspenziju, a kaznio ga i Hajduk
4

Disciplinska komisija HNS-a kaznila ga je jednom utakmicom suspenzije, a kazna je pravomoćna jer se Livaja nije žalio. Hajduk jest, na novčanu kaznu, ali na Livajinu jednu utakmicu žalbe nema

VIDEO

Marko Livaja opušten i nasmijan s tribina je pratio kako se njegovi suigrači prže na 30 stupnjeva u posljednjoj pripremnoj utakmici u Sloveniji, koja se igrala u 11.30 sati!? Hajduk je tražio raniji termin jer je odmah nakon pobjede nad Trabzonsporom 2-0 krenuo kući, a opet ne prerano, da igračima ne poremete bioritam. Nenad Bjelica je pristao i dobili smo obračun u podne, na poštenoj pržioni. Uz četiri stanke za osvježenje tijekom 90 minuta.

Pokretanje videa...

disciplinski postupak protiv marka livaje nakon vrijeđanja šibenčana 00:55

Najveća Hajdukova zvijezda to je gledala ne skrivajući se od navale obožavatelja, čak i na takvoj utakmici, u Ljubljani, zatvorenoj za gledatelje, na koju su mogli samo ljudi koje je jedan od klubova stavio na popis za ulazak!?

Livaja nije ni ušao u igru jer Ivan Leko uigravao je sastav za subotu i Superkup protiv Dinama u Maksimiru. U kojem Livaja neće igrati.

Donedavno je ispred te tvrdnje stajao kondicional "ako", ali od petka njega više nema. Svi znaju da će Hajduk u bitku za prvi trofej bez kapetana. I to zbog incidenta kada je Livaja nakon pobjede na Rujevici u finalu Kupa nad Šibenikom uzeo mikrofon i pjevao neprimjerenu pjesmu.

Disciplinska komisija HNS-a kaznila ga je jednom utakmicom suspenzije, a od petka se zna da je kazna pravomoćna jer se Livaja nije žalio. Hajduk jest, na novčanu kaznu zbog neprimjerenog ponašanja na tribinama, ali na Livajinu jednu utakmicu žalbe nema.

Štoviše, Livaju je kaznio i sam Hajduk! U priopćenju odmah nakon pjevanja klub je objavio:

Split: Navijači dočekali igrače Hajduka na Poljudu nakon osvojenog nogometnog Kupa

"Uvredljivi navijački diskurs treba ostati na tribini, a svi akteri na sportskim terenima unatoč emocijama koje vladaju bi se morali izuzeti od istog. Sukladno događanjima nakon jučerašnje utakmice smatramo da je naš igrač Marko Livaja pogriješio što je pjevao pjesmu koja je izazvala povredu osjećaja ljubitelja sportskog rivala iz Šibenika kojima se ovim putem još jednom ispričavamo. Kao klub ćemo prema svim svojim igračima koji počine bilo kakav prijestup, kao i do sada, reagirati sukladno internom disciplinskom pravilniku, a iznos ćemo donirati našem Bilom srcu. S obzirom na razinu odgovornosti i utjecaja koje imamo prema javnosti, radit ćemo kontinuirano na tome da se takve stvari ne ponove."

Ali nikad nakon toga javnost nije saznala je li ta kazna doista ikad došla. U Ljubljani su nam iz kluba potvrdili da jest.

Dakle, klub ga je kaznio, HNS suspendirao, Livaja neće igrati protiv Dinama u Superkupu i priča završena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'