Obavijesti

Sport

Komentari 15

Livaković i Juranović u najboljoj momčadi Svjetskog prvenstva, Maguire ispred Gvardiola...

Livaković i Juranović u najboljoj momčadi Svjetskog prvenstva, Maguire ispred Gvardiola...

Napomene radi, SofaScore ocjenjuje statistički učinak igrača na utakmicama, ne cjelokupni dojam. Najbolje ocijenjeni igrač turnira je Bruno Fernandes

VIDEO

Dominik Livaković je po gotovo svim parametrima i statistikama bio najbolji golman na Svjetskom prvenstvu u Katru, no stručni žiri Fife izabrao je Argentinca i svjetskog prvaka Emiliana Martineza.

Pokretanje videa...

Baklje za mažoretkinje 00:38

GVARDIOLA, MILJENIKA ŽENA DOČEKALI SUSJEDI:

Ostao je bez laskave Zlatne rukavice, ali Dominik je jedno od najvećih otkrića ovog prvenstva. Oduševio je stručne komentatore, izbornike i navijače, skautirao ga je veliki Oliver Kahn, a njegove snimke penala gledao je i Leo Messi. Kao šlag na kraju stigla je brončana medalja i veličanstveni doček u Zagrebu. Vjerujemo kako mu veće priznanje od toga ne treba.

KATAR 2022 - Hrvatska i Japan o pobjedniku odlučuju penalima

No, ako Fifa ne vidi, drugi vide. Prestižni L'Equipe je Livakovića, Joška Gvardiola i Luku Modrića uvrstio u momčad prvenstva, a Livi je u odabranoj jedanaestorici završio i u izboru SofaScorea.

S ocjenom 7,33, Livaković je najbolji golman prvenstva, a od hrvatskih predstavnika tu je još Josip Juranović, koji je odigrao sjajan turnir. Zadužio je desni bok s ocjenom 7,13.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru

Zanimljivo je kako Joška Gvardiola, po mnogima najboljeg stopera SP-a, nema u prvih 11, umjesto njega je Harry Maguire, a nema ni trećeg najboljeg igrača Mundijala Luke Modrića. No, treba napomenuti, SofaScore ocjenjuje statistički učinak igrača na utakmicama, ne cjelokupni dojam. Najbolje ocijenjeni igrač je Bruno Fernandes. 

KATAR 2022 - Dodjela medalja reprezentativcima koji su osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu

Livaković (Hrvatska, ocjena 7.33) - Juranović (Hrvatska, 7.13), Konate (Francuska, 7.32), Maguire (Engleska, 7.34), Blind (Nizozemska, 7.38) - Casemiro (Brazil, 7.50) - Fernandes (Portugal, 8.38), Gakpo (Nizozemska, 7.42), Griezmann (Francuska, 7.70), Mbappé (Francuska, 7.61) - Messi (Argentina, 8.27)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...