Obavijesti

Sport

Komentari 41

Jurčić o 'pobuni' u svlačionici: Ne znam, nisam čitao novine...

Jurčić o 'pobuni' u svlačionici: Ne znam, nisam čitao novine...
1

'Modri 'su pobjedom protiv Rijeke zadržali prednost pred Hajdukom. No u svlačionici su neki igrači pobunili jer im Kruno ne daje šansu. Dobit će šansu protiv HAŠK-a...

VIDEO

Slavljem protiv Rijeke Dinamo je zadržao četiri boda prednosti ispred Hajduka u prvenstvu. "Modri" se sad okreću Kupu u kojem u osmini finala igraju protiv HAŠK-a u u utorak u 15 sati. No u Dinamu je kao "bomba" odjeknulo nezadovoljstvo pojedinih igrača koji uglavnom sjede na klupi. Ivan Krstanović zabio je u nedjelju i asistirao, ali nije dobio ni minute u Ligi prvaka. Nakon utakmice je odbio dati izjavu te je samo kratko dodao da će trener pričati umjesto njega. 

- Uvijek pričam s igračima, i kad igraju i kad ne igraju. Zabrinut sam samo za igrače kojima je svejedno igraju li ili ne. A što se tiče Krstanovića, drago mi je da se probudio, samo neka "trpa", ja ću biti sretniji, a njegova minutaža bit će veća - rekao je Jurčić i dodao:

- Ne pričam s Mamićem o navodnim nesuglasicama u svlačionici. To vi kažete da su nesuglasice. Nisam čitao novine pa ni ne znam ništa o tim nesuglasicama.

No Leandro Cufre također je izrazio nezadovoljstvo. Čelnici kluba nagovorili su ga da produlji ugovor, Cufre je pristao, očekivao da će biti u prvih 11, ali u planovima Krune Jurčića nema ga ni blizu. Cufre se kritički osvrnuo na Dinamovu obranu i očito je da mu smeta status rezerve.

- Cufre je sjajan igrač. Bio je u našim planovima, trebao igrati, ali povrijedio se. Onda se vratio na teren pa se opet povrijedio. Ne znam hoće li igrati u Amsterdamu, rano je još reći - objasnio je Kruno, a onda se prebacio na Kup utakmicu protiv HAŠK-a.

- Uvažavajući HAŠK i Kup, jednostavno moram rotirati igrače. Jer neki igrači su jako izloženi naporima i moramo ih odmoriti. Bitno mi je da igrači koji imaju manju minutažu odgovore na pravi način.

- Jasno mi je da ti igrači koji manje igraju imaju problem s ulaženjem u formu - kaže trener "modrih".

- I dalje su Badelj i Šimunić van sastava zbog ozljeda. Calello ima problema sa zglobom. Kovačić se vraća. Odradio je trening, kao i Ademi i on će dobiti minutažu.

- Respektiramo Kup. Tu uvijek ima "nagaznih mina" - dodaje Kruno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je