Obavijesti

Sport

Komentari 175

Pao je europski prvak! Atletico dobio 'redse', Vrsaljko sjajan!

Pao je europski prvak! Atletico dobio 'redse', Vrsaljko sjajan!
6

Liverpool se nakon osam mjeseci vratio na stadion gdje je osvojio Ligu prvaka, ali ovaj put je pao! Atletico Madrid ih je dobio 1-0 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, a jedini gol zabio je Saul Niguez...

VIDEO

Uf, ovi će ih baš namučiti, čuli su se komentari nakon što je Liverpool izvukao Atletico Madrid u osmini finala Lige prvaka. Momčad Diega Simeonea nikako ne želite vidjeti u tako ranoj fazi nekog natjecanja jer oni su klub koji može baš svakoga dobiti. Ma svejedno jesi li ti aktualni europski prvak i klub koji je već u veljači na korak od naslova u Premier ligi. To ne zanima Chola i njegovu družinu koji su opravdali titulu nagazne mine i srušili Liverpool u prvom susretu (1-0).

Pokretanje videa...

Mohamed Salah, Liverpool 00:59

Očekivao se Atleticov bus i Liverpoolovi žestoki napadi, ali taj rani gol Saula bacio je sve na stranu domaćina. Redsima je trebalo cijelo prvo poluvrijeme da se stabiliziraju, u drugom su dodali gas više i žestoko napadali, ali nisu uspjeli do gola. Dominirali su i kontrolirali loptu, ali Simeonovi ratnici predvođeni Šimom Vrsaljkom su nevjerojatno odigrali u obrani. 

Do gostovanja u Madridu, Liverpool je ove sezone odigrao 41 utakmicu u svim natjecanjima upisavši svega dva poraza - prvi na otvaranju Lige prvaka na gostovanju kod Napolija (0-2), a drugi u engleskom Liga kupu od Aston Ville (0-5), no "Redsi" su u toj utakmici nastupili s U-23 momčadi, najmlađom postavom u 127 godina dugoj klupskoj povijesti.

Champions League - Round of 16 First Leg - Atletico Madrid v Liverpool

Atletico je do gola došao u 4. minuti nakon kornera. Koke je ubacio, izbila je gužva u petercu Liverpoola, a lopta je završila kod Saula koji je lagano gurnuo loptu u mrežu za 1-0.

Domaćin je u 27. minuti imao još jednu sjajnu priliku, no Alisson Becker je obranio udarac Alvara Morate. Europski prvak je u prvih 45 minuta dominirao u posjedu lopte, ali nije uputio niti jedan udarac u okvir gola Jana Oblaka. 

Momčad Jurgena Kloppa i u nastavku je dominirala, ali bez konkretne završnice. Najbolju priliku gosti su imali u 73. minuti, no Jordan Henderson je pucao pored gola.

Champions League - Round of 16 First Leg - Atletico Madrid v Liverpool

Šime Vrsaljko odradio je izvanredan meč. Izostao je njegov učinak u napadu, logično obzirom na to da se njegova momčad skoro cijelo vrijeme branila, ali zato je bio sjajan u obrani. Vrlo lako je zaustavio Manea koji je bio toliko očajan da ga je Klopp izvadio već na poluvremenu.

Atletico nosi veliku prednost u Liverpool, ali Kloppova momčad je ipak europski prvak i ne smije ih se tako lako otpisati. Ove sezone su izvanredni i ako ih krene u uzvratu, Madriđanima se loše piše.

Uzvrat je na rasporedu 11. ožujka. 

U drugom susretu osmine finala Borussia Dortmund je na svome stadionu dobila PSG 2-1 na krilima nevjerojatnog Erlinga Brauta Haalanda koji je Francuzima utrpao dva gola. Žuti su poveli u 69. minuti nakon što se Norvežanin najbolje snašao u jednoj gužvi pred golom Navasa, a Neymar je izjednačio samo pet minuta poslije... No, norveško čudo upalilo se u 77. minuti i osiguralo pobjedu svojoj momčadi. Primio je loptu na dvadesetak metara od gola PSG-a i bombetinom ju neobranjivo poslao u lijeve rašlje.

Champions League - Round of 16 First Leg - Borussia Dortmund v Paris St Germain

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani