Obavijesti

Sport

Komentari 2

Liverpool u ludoj završnici do polufinala, Spursi se provukli

Liverpool u ludoj završnici do polufinala, Spursi se provukli

Chelsea je slavio sa 2-0 na gosovanju kod Brentforda. Do vodstva je Tuchelova momčad stigla autogolom Janssona u 80. minuti, a Jorginho je u 85. minuti pogotkom iz kaznenog udarca postavio konačnih 2-0

VIDEO

Nogometaši Liverpoola izborili su mjesto u polufinalu engleskog Liga kupa (Carabao Cup) nakon što su u dramatičnom preokretu nadoknadili zaostatak od 1-3 u osnovnom dijelu utakmice, a onda boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili Leicester.

Jeremy Vardy je golovima u 9. i 13. minuti "lisicama" donio dva gola prednosti u ranoj fazi dvoboja na Anfieldu. Alex Oxlade-Chamberlain je u 19. minuti smanjio zaostatak Liverpoola, da bi James Maddison u 33. minuti pogodio za vodstvo gostiju od 3-1. Diogo Jota je u 68. minuti smanji na 2-3, a erupciju oduševljenja izazvao je pogodak Minamina u petoj minuti sučevog dodatka, kojim je Liverpool stigao do odluke u raspucavanju.

Liverpool v Leicester City - Carabao Cup - Quarter Final - Anfield

Tu se u junaka prometnuo irski vratar Caoimhin Kelleher koji je dobio priliku braniti u ovom dvoboju. U četvrtoj seriji je obranio udarac Lukeu Thomasu i tako donio prednost "crvenima", ali je u petoj seriji Minamino pogodio gredu.

No, već u sljedećoj seriji Kelleher ponovno brani, ovoga puta udarac Ryana Bertranda, a Diogo Jota preciznim udarcem donosi Liverpoolu plasman u polufinale.

Carabao Cup - Quarter Final - Liverpool v Leicester City

U srijedu su ga izborili još i Chelsea te Tottenham, a u utorak je to učinio Arsenal.

Chelsea je slavio sa 2-0 na gostovanju kod Brentforda. Do vodstva je Tuchelova momčad stigla autogolom Janssona u 80. minuti, a Jorginho je u 85. minuti pogotkom iz kaznenog udarca postavio konačnih 2-0. Mateo Kovačić je odigrao prvo poluvrijeme, a zamijenio ga je upravo Jorginho.

Carabao Cup - Quarter Final - Brentford v Chelsea

Tottenham je na svom stadionu svladao West Ham sa 2-1, a svi su pogoci postignuti u prvom poluvremenu. Bergwijn je u 29. minuti Spurse doveo u vodstvo. Bowen je na asistenciju Nikole Vlašića izjednačio u 32. minuti, a Lucas Moura je u 34. minuti pogodio za konačnih 2-1. Vlašić je igrao do 68. minute.

Odmah po završetku posljednjeg četvrtfinalnog dvoboja održan je ždrijeb polufinala koji je spojio Arsenal i Liverpool te Chelsea i Tottenham.

Prve utakmice su na rasporedu u tjednu koji započinje 3. siječnja, a uzvrati su tjedan dana poslije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog