Obavijesti

Sport

Komentari 49

Vještak: Fotografija Arkana i Ljupka Petrovića je montirana

Vještak: Fotografija Arkana i Ljupka Petrovića je montirana
1

Fotografija Ljupka Petrovića koja se pojavila na društvenim mrežama kako zajedno sa Željkom Ražnatovićem - Arkanom drži pušku, presudila je njegovu angažmanu...

VIDEO

Nakon loših rezultata u proljetnom dijelu prvenstva FK Sarajevo se zahvalilo Robertu Jarniju na suradnji, a za novog trenera je imenovan Ljupko Petrović, trener koji je sa Crvenom zvezdom 1991. godine osvojio tadašnji Kup europskih prvaka.

Ipak, Petrović koji je u svojoj karijeri vodio više od 20 klubova sa Sarajevom nije potpisao ugovor, koji je trebao trajati godinu i pol dana.

Fotografija Ljupka Petrovića koja se pojavila na društvenim mrežama kako zajedno sa Željkom Ražnatovićem - Arkanom drži pušku, presudila je Petrovićevom angažmanu.

- Moj dolazak nije bio materijalne prirode, a stigao sam pod istim okolnostima pod kojima je radio Robert Jarni. Želio sam raditi u pravom klubu, rođen sam ovdje u Bosni, ali u ovakvim okolnostima nisam spreman raditi - rekao je Ljupko Petrović, koji je nakon samo jednog treninga odlučio napustiti kormilo FK Sarajevo.

- Pojavile su se neke stvari, ja to još potpuno ne razumijem - istaknuo je Petrović, koji je između redova objasnio da se zbog slike s Arkanom ne bi osjećao sigurno u gradu. I Abdulah Ibraković, sportski direktor Sarajeva, objasnio je da Petrović ne može raditi u takvim okolnostima.

Iako je radio u Hrvatskoj, raditi u Bosni je očito veći problem...

- Ja sam hrvatski kadar. Tu sam završio srednju školu, tu sam upisao fakultet, tu sam počeo igrati nogomet, a najviše sam naučio od Tomislava Ivića - objasnio je Petrović.

- Ne znam otkud se pojavila ta fotografija. Ne sjećam se da sam se slikao nekad i negdje s Arkanom i oružjem. Da li je neka montaža ili što već, ja to ne znam - kazao je novi stari trener Sarajeva.

Vještak potvrdio: Slika Petrovića i Arkana je fotomontaža

Nogometni klub Sarajevo objavio je na svojoj službenoj Facebbok stranici kako je sporna fotografija Ljupka Petrovića i zloglasnog Arkana zapravo fotomontaža. 

- Poštovani navijači i simpatizeri nogometnog kluba Sarajevo, ovim putem vas želimo informirati da na osnovu preliminarnog mišljenja sudskog vještaka Edina Kundalića možemo tvrditi da je objavljena sporna fotografija Ljupka Petrovića fotomontaža, a spomenuti Kundalić je dodao:

- Fotografija nema pozadinske podatke koji govore o načinu nastanka. Fotografija sadrži pogreške u kompjuterskoj slici koji upućuju na vjerojatnost da se radi o digitalnoj montaži. Konačni nalaz bit će dostavljen rukovodstvu kluba do 15.4. 2014. godine - rekao je Kundalić.

'Ukoliko se nalazom i mišljenjem ovlaštenog sudskog vještaka potvrdi da se radi o digitalnoj montaži fotografije, klub će podnijeti odgovarajuće prijave prema nadležnim organima, zahtjeve za naknadu štete, a svim medijima koji su bez provjere objavili predmetnu fotografiju i sudjelovali u ovoj sramotnoj kampanji protiv kluba Sarajevo i Sarajeva kao grada, otkazati suradnju', stoji u službenom priopćenju kluba

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu