Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ljutić: I ja sam baš iznenađena napretkom u veleslalomu...

Ljutić: I ja sam baš iznenađena napretkom u veleslalomu...

hrvatska reprezentativka će sljedećih tjedan dana provesti u Zagrebu i trenirati slalom na Sljemenu

VIDEO

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić, koja je u u utorak na talijanskom skijalištu Kronplatz osvojila sedmo mjesto u veleslalomu za Svjetski kup, izjavila je nakon utrke da je i ona iznenađena svojim napretkom u ovoj disciplini, u kojoj je u ovoj sezoni na sedam od osam utrka bila među 15 najboljih.

- Još jedan odličan rezultat za mene u veleslalomu. S drugom vožnjom sam stvarno zadovoljna. Imala sam neke sektore baš jako dobre, negdje mogu još malo popraviti. S prvom vožnjom nisam baš bila zadovoljna, mislim da sam mogla više napadati, malo više riskirati. To sam pokazala u drugoj vožnji - rekla je 20-godišnja Zagrepčanka koja je petim vremenom u drugoj vožnji uspjela za pet mjesta popraviti svoj plasman iz prvog nastupa.

Alpine Skiing: FIS Women's World Cup

U obje vožnje je najbolje svladala završni sektor na stazi Erta, a u drugoj je u njemu imala i najbolje vrijeme.

- Da, imala sam najbolji zadnji sektor u drugoj vožnji i stvarno sam zadovoljna s tim. Sjećam se, prošle godine sam pala na zadnjem sektoru i dosta sam se mučila tamo s linijama, tako da sam sad baš uspjela to dobro odraditi."

S novih 36 bodova, Ljutić se zadržala na osmom mjestu u redoslijedu najboljih veleslalomašica s ukupno 213 bodova. Za usporedbu, u cijeloj prošloj sezoni je osvojila 18 bodova u veleslalomu. 

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom

- I ja sam iznenađena tim napretkom u veleslalomu i tom konstantom koju uspijevam održavati kroz sezonu. Jako sam sretna zbog toga. Mislim da smo i dobro radili. Probat ću nastaviti u tom smjeru - poručila je hrvatska reprezentativka koja će sljedećih tjedan dana provesti u Zagrebu i trenirati slalom na Sljemenu.

Sljedeći nastup u Svjetskom kupu, kako Zrinka, tako i Leona Popović, imat će 10. i 11. veljače u Andori, gdje su na rasporedu slalom i veleslalom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...