Obavijesti

Sport

Komentari 31

Ljutiti trener Gorice: Mene boli jedna stvar. Ljudi, otrijeznite se! Ne bih se veselio da sam dobio

Ljutiti trener Gorice: Mene boli jedna stvar. Ljudi, otrijeznite se! Ne bih se veselio da sam dobio

Mogu razumjeti da se Sopić užasno osjeća, emocije su teške i igramo za velike stvari, rekao je trener Istre koja je u napetoj završnici pobijedila Goricu 1-0. Trener Goričana će, kaže, počastiti na prvoj benzinskoj

VIDEO

Nogometaši Istre u infarktnoj su završnici sačuvali vodstvo 1-0 protiv Gorice i ostali u igri za plasman u Europu smanjivši zaostatak za Osijekom na jedan bod dva kola prije kraja sezone HNL-a.

Gol povratnika Ante Ercega bio je dovoljan za pobjedu zeleno-žutih, a sudac Ivan Bebek duboko u sudačkoj nadoknadi dosudio je penal za Goricu nakon promašaja škarica Mahmouda. Odluku je preinačio u indirekt, a Jurica Pršir pogodio je prečku u nastavku akcije i ostavio Goričane dva boda iznad Šibenika.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Njihov trener Željko Sopić komentirao je utakmicu u svom stilu.

- Nemam neki poseban komentar. Jako loše prvo poluvrijeme s naše strane. Pošto neki igrači su mislili da su bitni, da shvate kako to funkcionira kod mene, da su nebitni oni i ja, da je bitna samo Gorica, možda će im biti lakše što se toga tiče. Drugo poluvrijeme smo se bacali na glavu - rekao je Sopić pa prešao na drugu temu.

- U principu, mene boli samo neka druga stvar, a to je nebitno za današnju utakmicu. Glorificiramo strane trenere, glorificiramo neke stvari, a imamo 50 boljih trenera nego što rade tu. Poms je radio čudo, ovaj radi čudo... Ljudi, daj se malo otrijeznite! Imamo 50 naših trenera koji ne mogu dobiti šansu, a znaju nogomet možda više od mene ili ne znam što. 

- Današnja utakmica? Ja se ne bih veselio da sam pobijedio, iskreno da vam kažem. Ne bih se veselio, majke mi! Ovo je strašno. Ali nebitno, ja im čestitam na tome, pobijedili su zasluženo, zabili gol, mi nismo. I to je to - kazao je Sopić i dodao:

- Dečkima nemam što zamjeriti, počastit ću ih na prvoj benzinskoj. A kad počneš krasti vrijeme u 60. minuti, to je seljačka radna zadruga!

García: Najluđi završetak utakmice koji sam doživio

Njegov kolega Gonzalo García nije se mogao načuditi:

- Danas je bio najluđi završetak utakmice koji sam ikad doživio, moram to reći - rekao je Urugvajac.

- Igrali smo fantastično prvo poluvrijeme u kojem smo zabili jedan gol, a mogli smo i još koji. U drugom smo dobro počeli, imali tri-četiri situacije koje smo mogli realizirati, doći do drugog gola, ali nismo i to je naša krivica. Gorica je počela igrati dobro, napravila dobre zamjene, dobro pritiskala, ubacivala u šesnaesterac... Majkić je imao dvije, tri čudesne obrane kojih se sad mogu sjetiti, možda ih je bilo i još - dodao je.

Kako je vidio dosuđeni i poništeni penal?

- Situacija u zadnjoj minuti s tim penalom, mislim da je dobra odluka. A onda su još pucali po golu i pogodili prečku... Ne znam, zadnje dvije utakmice s Goricom su bile takve, jednom smo mi pogriješili, drugi put oni... Teško je nakon takvih utakmica trenerima i mogu razumjeti da se Sopić užasno osjeća, emocije su teške i igramo za velike stvari. Napeto, ali presretan sam zbog navijača koji su nas ostavili u igri u zadnjoj minuti. Baš smo bili u problemima - zaključio je García.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba