Obavijesti

Sport

Komentari 19

Lokomotiv uvrijedio Ćorluku i zato odlazi nakon devet godina

Lokomotiv uvrijedio Ćorluku i zato odlazi nakon devet godina

Draga crveno-zelena obitelj, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak je morao doći. Želim vas obavijestiti da će po završetku sezone doći vrijeme za oproštaj, objavio je Ćorluka početkom travnja

VIDEO

Vedran Ćorluka (35) ovog ljeta napušta Lokomotiv Moskvu. Godinama je jedan od najboljih hrvatskih, ali i stopera u ruskoj lig. Dugo vremena bio je i kapetan ruske momčadi. No, devet godina dugoj romansi došao je kraj, Ćorluka na ljeto napušta Lokomotiv.

POGLEDAJTE VIDEO: Vedran i Franka žive u vili na Britancu

Pokretanje videa...

Franka i Ćorluka uselili u vilu na Britancu 01:00

- Draga crveno-zelena obitelj, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak je morao doći. Želim vas obavijestiti da će po završetku sezone doći vrijeme za oproštaj. Želio bih vam zahvaliti na prekrasnih devet godina: od prvog dana kada ste me prihvatili kao svog i pokazali mi da je igranje za ovaj klub velika privilegija. Vaša ljubav i vaše poštovanje prema meni zauvijek će mi ostati u sjećanju. Naravno, zajedno smo imali loše sezone, ali bilo je i onih u kojima smo se zabavljali i slavili osvojene naslove i trofeje do kasno u noć - objavio je Ćorluka na Instagramu prije dvadesetak dana.

Nije bilo posve jasno kako sada to, što se događa da Ćorluka iz vedra neba napušta klub kojem je toliko godina služio i kojem je dugo vremena bio kapetan. Istina jest, ugovor mu istječe u ljeto ove godine, no činilo se da su detalji oko produžetka samo stvar formalnosti.

Ruski mediji pišu da se, ustvari, okrenulo kada je generalni direktor kluba Vladimir Leončenko Čarliju pristupio za vrijeme treninga na pripremama u Marbelli s ugovorom u rukama. Igraču kao što je Ćorluka to se, naravno, nije svidjelo. Ugovori i produžeci se dogovaraju na ipak malo sofisticiraniji način, za stolom i u pregovorima.

Ćorluka: Žao mi je, ali došlo je vrijeme. Odlazim iz Lokomotiva
Ćorluka: Žao mi je, ali došlo je vrijeme. Odlazim iz Lokomotiva

Isti izvori navode da su takvim ponašanjem direktor i klub pokazali nepoštovanje prema Ćorluki. Rusi ujedno pišu i da je to bio prvi razgovor direktora i igrača otkako je Leončenko stigao u klub, usprkos tome što je trener Marko Nikolić inzistirao da Čarli ostane.

FC Bayern Munich - Locomotive Moscow

Kako god, samo golman Guilherme od aktivnih igrača ima više nastupa za momčad iz Moskve, dok je Ćorluka trenutno na 13. mjestu vječne ljestvice po broju nastupa, s tim da će do kraja sezone vjerojatno napredovati za dvije pozicije.

Za Lokomotiv je dosad skupio 239 nastupa, devet pogodaka i 10 asistencija, a njegova momčad trenutno se nalazi na drugom mjestu ruske Premier lige sa šest bodova manje od branitelja naslova Zenita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'