Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Lokomotiva nam je dužna. Evo šanse za revanš i hvatanje vrha'

'Lokomotiva nam je dužna. Evo šanse za revanš i hvatanje vrha'

Odgođena utakmica između Osijeka i Lokomotive zbog zaraze igrača korona virusom igrat će se u srijedu u 17 sati. Bjelica vjeruje da će igrači biti motivirani zbog neriješenih računa

VIDEO

Odgođena utakmica osmog kola HNL-a između Osijeka i Lokomotive zbog potvrđene zaraze korona virusom dvojice igrača Lokomotive, igrat će se u srijedu u 17 sati.

Osječani su od Bjeličina dolaska u sjajnom nizu, imaju pet uzastopnih pobjeda u prvenstvu uz jednu u Kupu, a pobijedio ih je jedino Basel u Europskoj ligi. Lokosi, s druge strane, ne znaju za pobjedu zadnjih šest utakmica, imaju samo jednu ove sezone, ali su protiv Dinama u Kranjčevićevoj u zadnjoj utakmici izvukli remi.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Osječani slave uz Bjelicu

Pokretanje videa...

Osijek slavi pobjedu 00:56

Nenad Bjelica (49), trener Osijeka, komentirao je situaciju u klubu i spremnost igrača za sutrašnju utakmicu. 

- Ne želimo živjeti na staroj slavi i želimo se poboljšavati iz dana u dan. Sutra imamo novi izazov protiv Lokomotive, ekipe koja se u zadnjim utakmica kompletirala, diže se nakon svih problema koje su imali tijekom ljeta, korona virusa i puno promjena igrača. Stali su na noge i dosta dobro izgledaju, a protiv Dinama su čak uspjeli uzeti i bod - rekao je Bjelica. 

 - Mi smo spremni, kompletirali smo se s igračima nakon ozljeda i korona virusa, s maksimalnim optimizmom idemo u utakmicu i nadamo se pobjedi - dodao je. 

Igrač Osijeka objavio fotografiju Torcide pa se ispričao: Nije mi bila namjera ikoga povrijediti
Igrač Osijeka objavio fotografiju Torcide pa se ispričao: Nije mi bila namjera ikoga povrijediti

Nakon što igrači odrade posljednji trening,  Bjelica će odlučiti kojih 11 igrača će izaći na teren, ali vjeruje da će svi koji budu igrali biti na maksimalnom nivou.

- Prekjučer je bio prvi trening Škorića i Žapera, Vuković se jučer priključio, prije toga Majstorović, a Jugović se zbog ozljede također bio odsutan, te ćemo danas nakon treninga vidjeti tko je spreman - komentirao je.

Krenuo je pravi natjecateljski ritam te se utakmice igraju svaka dva do tri dana. Zbog nadoknada.

 - Radimo na tome da se kadar proširi dajući povjerenje svakome tko je na listi od 28 igrača profesionalaca u NK Osijeku, te sam u ovom kratkom vremenu pokazao da svatko može igrati odnosno dobiti svoje minute, ali isto tako i sjediti na klupi. Onih 11 igrača koji izađu na teren i onih devet na klupi imaju maksimalno povjerenje trenera u svakoj utakmici, a tako će biti i u sutrašnjoj - rekao je i osvrnuo se na poraz iz posljednjega prošlosezonskog kola od lokosa, zbog kojega je bijelo-plavima izmaknulo drugo mjesto i Liga prvaka:

- Radujemo se utakmicama, ali nažalost neće biti naših navijača da nas poguraju do pozitivnog rezultata. Igramo s protivnikom koji nam je ostao nešto dužan. Svakom igraču Osijeka poraz u zadnjem kolu je teško pao, ali evo šanse za revanšom, da ih pobijedimo i pokažemo da smo bolji te se još više približimo vrhu tablice - zaključio je Bjelica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica