Obavijesti

Sport

Komentari 19

Lokosi razbili Inter, Maksimir i Krstanović proslavili su jubilej

Lokosi razbili Inter, Maksimir i Krstanović proslavili su jubilej
1

Prva je to pobjeda kluba s Kajzerice na otvaranju sezone još od 2014. godine, dvostruki strijelac Babić uz golove proslavio i rođendan. Bila je ovo 523. utakmica koja je odigrana na Maksimiru

VIDEO

Dan nakon što su Dinamo Rudeš remijem (1:1) na Maksimiru otvorili novu sezonu 1. HNL, na istom su stadionu svoju prvu utakmicu sezone odigrali Lokomotiva Inter, a momčad Gorana Tomića slavila je s uvjerljivih 4:0. Prva je to pobjeda kluba s Kajzerice na otvaranju sezone još od 2014. godine.

Iz prve prave prilike, Lokomotiva je povela. U 10. minuti kapetan lokosa Karačić, pretrčao je pedesetak metara po desnoj strani i sjajno ubacio u sredinu, a na pravom se mjestu našao Babić, koji je odlično reagirao na prvoj stativi i svladao nemoćnog Kelavu, nekadašnjeg vratara Dinama, koji je posljednju utakmicu u HNL-u odigrao 2013. godine.

Osim pogotka, ovaj je 20-godišnji napadač Lokomotive na najbolji način proslavio i rođendan.

Deset minuta kasnije, Kastrati je pucao s dvadesetak metara, no njegov je udarac išao ravno u vratara Intera. Međutim, u 24. minuti, Kelava je ponovno savladan. Odličnu, uigranu akciju iz kornera odigrali su igrači Lokomotive, sam je na desetak metara ostaoRadonjić i prizemnim udarcem zatresao mrežu.

Prvi udarac prema vratima Lokomotive gosti iz Zaprešića uputili su u 28. minuti kada je pucao Muhar, no Grbić je s lakoćom obranio njegov pokušaj. Dvije minute kasnije pucao je Čeliković, no i njegov je udarac obranio Grbić.

U 34. minuti Lokomotiva je zabila i treći gol, a svoj drugi na utakmici zabio je Babić, koji je bio precizan s ruba kaznenog prostora.

Prvu priliku u nastavku stvorila je zaprešićka momćad. Bosec je primio loptu na rubu kaznenog prostora i snažno pucao, ali je njegov udarac pogodio vanjski dio mreže. U 60. minuti obrana Lokomotive blokirala je jedan udarac, a najbliži odbijenoj lopti bio je Muhar čiji je udarac prošao pored lijeve vratnice.

Uzvratila je Lokomotiva četiri minute kasnije preko Radonjića i Muse, ali je Kelava ovog puta dobro reagirao i sačuvao mrežu netaknutom. Umjesto Radonjića, u igru je u 79. minuti ušao Ivan Krstanović, kojem je ovo bila 200. utakmica u 1.HNL. U 92. minuti Krstanović je na asistenciju Muse postavio konačan rezultat.

Bila je ovo 523. utakmica koja je odigrana na Maksimiru, čime se ovaj stadion na prvom mjestu po broju utakmica pridružio onom u Kranjčevićevoj ulici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe